20-26 Baharozan123 🤭🤭 ben ömrümde kullanmadığım peceteyi hamileliğimde kullandım hala dahada devam ediyorum canım çok çok normal ama şöyle birşeyde varmış şeker belirtiside olabilirmiş ilerleyen haftalarda doktoruna sorabilirsin 🤗
Baharozan123 20-26 aynen ayrıca ailede genetikse eğer gebelik şekeri çıkabilirmiş. Umarım çıkmaz bakalım belirtileri var ama umarım öyle bişey yoktur.
Gamzenur33 Baharozan123 tuvalet kağıdı canavarı oldum abartısız tuvaletten çıkıp tuvalete gittiğim oluyor 24 haftalık hamileyim
Mine_Nur123 Baharozan123 canım cok normalmiş hatta ben hamile olduğumu öğrenmeden önce aşırı lavobaya çıkıyordum hala da devam ediyor bebek büyüdükçe daha da artacakmış
Gulaycyrus Baharozan123 ben 38+2 bide o tuvalete rahatça oturamamak war 😩😩 kıymetini bil ben bi oturuyorum sanki çişi getirtrn beyefendi değilmiş gibi benı tepikliyor ☹️ Ağrılarda cabası
Sevendays Baharozan123 evet oyle olucak🤣🤣eskiden tutardim hamile olunca oda mumkun olmuo bi vuruo sıkıyosa gitme kosuom bu halimle🤣
Gldn7 Baharozan123 Gitmekten gına geldi artık yataga giriyorum tuvalette buluyorum kendimi yatagı oraya tasıcam yada bezlicem artık kendimi uykumun yarısı orda geciyo 😂😂😂😂
Bayaz1995 Baharozan123 cok normal ben ilk aylarda daha cok gidiyorum ortalarda gitmedim simdi 38haftayim yine gidiyorum ama onceleri daha sıktı niyeyse yani endise etme normal