Ummuhanjeso Pilge bizim oğluşumuz olacak sürekli değişip duruyordu ismi en son karar verdiğimiz isimle, Ali Asaf, hemen isimli hastane çıkışı siparişi verdim artık kesinleşti gerçekten çok zor isim bulmak ama kızım olsaydı Umay koyardım ❤️☺️
Aso1212 Pilge biz kura yöntemini kullanıcaz ortak kararla sevdgmz butun isimleri yazıp keseye koyduk bugün cekıcez eşime sen çek dedim ne cıkarsa adı o olsun dedim 11 tane isim var içinde bakalım şansımıza ne cıkıcak bence sende dene bunu hem kararszlık kalkıyo ortadan
Hilal93 Pilge benim kızımın ismi Ecem diğerinin ismi kararsızım alya Asya Nisa Melis yada Nilay 🤦🏻♀️😂😅
SevilayBayram Aynı durumdayım yaa. Bi isim beğeniyorum biri çıkıp diyoki kuran dan olsa daha iyi olmazmıydı. Başka bi isim seçiyoruz eee anlamı olsun anlamı yok mu bunun. Başka bi isim koyuyoruz ailedekiler beğenmiyo. Şaştım kaldım yani
Hilal93 SevilayBayram ya herkes bişey der o konuda seninle eşinin kararı önemli takılma içindeb geleni koy 😇 ben tamamen seçemiyorum 🤦🏻♀️☺️
Senem48 SevilayBayram Biz beğendik onlarda tamam demek zorunda kaldı 😂 çocuğa sürekli seslenecek olan sizsiniz eşinle bir işime karar ver boşver başkasının ne dediğini alışırlar 😁😉
Ceylan49 Ben 22+3 hafta hamileyim oğlum olucak inşallah 🤲 eyer kızım olsaydı ismi Sara Liya koymayı düşünüyorduk eyer bu sana yardım olabiliyorsa ne mutlu bana ❤️😘
DilayS Ummuhanjeso benmde cinsiyeti bilmiorum ama kiz olursa umay istiyorum herkes begenmio ama ben çok begeniorm o ismi
Pilge Ummuhanjeso benim eşimde umay istiyor ama cevredekiler o nasıl bir isim diyor başka isim koy anlamlı olsun filan kafa karısıyor bu seferde
Ummuhanjeso DilayS bende çok beğeniyorum canım millete bakarsan karışan çok oluyor sürekli isim değiştirdik biz
Senem48 Biz ravza koyacağız inşallah 😊 onun dışındaki isim listemizde ; Ebrar , Eslem, Rüveyda, Afra,zümra ve hilin 😊 vardı