Gizemgizem Medela calma biberonu alan kullanan var midir acaba anne memesine en yakın ve memeden biraktirmayan biberon oldugu söyleniyor fikirlerinizi alabilir miyin
mom44 Gizemgizem biberon değil küçük suluk aldım bende sonuöta hastanenin biberonlarını kullanmak istemedim. Ama hastane de kullanmaz şırınga ile veriyo artık lüçük suluk gibi aldık biz zaten ilk günler çok az veriliyor biberonu sora ihtiyaca göre alacağım
Gizemgizem KbraAkyol Hastane çantasında olmasi gerektiğinden bahsediyorlar anneler ne olur olmaz mama verilmesi gerekir diye o sebeple arastiriyorum ben de
KbraAkyol Gizemgizem Allah korusun dilerim ki bebeginiz ihtiyaç duymaz , gerek kalmaz. Ben 38+2 haftalık hamileyim almadım çantamada koymadım sadece aventin gögüs ucu pompalı biberonu var onu koydum ve birde emzik aldım
Gizemgizem mom44 Anladim ben de enjektoru ya da ilac kadehini dusundum ama eve gelince ya tedirgin olursam yapamazsam diye endiselendm ilk bebek olunca insan her an bisey olucak korkusuyla oluyor
mom44 Gizemgizem suluk tarzı olanlardan al tatlım onlara ayrıca biberon uçta takılıyor ya ben öle yaptım enjeltörü bende yapamam :-)