Wonderanne tuubaeylulanil çok da hazır gıdalara gitme doğal ve sağlıklı beslenmeye çalış kellogs Coco Pops gibi bir şeydi dimi
tuubaeylulanil Deniz3115 https://www.google.com.tr/search?q=kellogs+çilekli&tbm=isch&ved=2ahUKEwj6j5b_7qHpAhWO_IUKHdomCpYQ2-cCegQIABAC&oq=kellogs+çilekli&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgBMgIIADICCAA6BAgAEEM6BggAEAgQHlDj9w9Y7YIQYL-LEGgAcAB4AIABqgGIAaoHkgEDMS43mAEAoAEB&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=WA60XvqDHY75lwTazaiwCQ&bih=628&biw=375&client=safari&prmd=sinv&hl=tr-tr#imgrc=xYz8fKkZ9V9ktM
Ceydaackgz tuubaeylulanil benim doktorum tavsiye etmiyorum demişti. Onun yerine bir sebze yemeği cok daha sağlıklı demişti 😉
tuubaeylulanil Ceydaackgz öğlenleri sebze yiyorum.Ara öğünlerde hep hurma kayısı vs yedim ama değişik bişeyler istedim sanırım🤷🏽♀️
Tugce1803 tuubaeylulanil Sağlıksız, paketli her gıda zararlıdır. Onun yerine meyve, süt, kuru yemiş vb şeyler yiyin.
Suleyigit tuubaeylulanil yeme bence onun yerine daha sağlıklı bişeyler yemelisin bebeğin sağlığı için
tuubaeylulanil Suleyigit evet haklısın paketlenmiş ürün sonuçta zararlınoldugunu düşündüm ama emin olamadım😕
Pelo_00 tuubaeylulanil sağlıklı değil zaten paketlenmiş ürünlerde hep katkı maddeleri ve mısır şurupları gibi maddeler var yenmemeli. Doğal beslenin.