Annnnneeesss Busra19 tatlım hissetmezsin daha çok erken en az 20 haftalıkken hissedersin ben 19 da falan hissetmiştim
akovalardan Busra19 ben ilk 18.haftamda hissettim sonra bayağı ara girdi hissetmedim şuan 22.haftamda hergun gün içerisinde hissediyorum şükür. Senin daha erken canım sıkma canını hissedersin 🌺
Aso1212 Busra19 16 17 haftalıktı hissetmeye başladım ilk gebeliğim hemde daha geç hissedersin demişlerdi bide bence bünyeden bünyeye göre değişiyor
Pamukkiz akovalardan ben de 18 de hissettim üst üste bugun 19 olduk hiç hareket yok fazla beklenti içinde oluyorum galiba hemencecik 🤷🏼♀️
akovalardan Sevdadeniz_ yok daha dışarıdan belli değil eşim çok nadir akşam uyumadan önce attığı anda söylüyorum bazen hissediyor bazende hissedemiyor
bukleliana Busra19 bu kadarken hissetmeniz imkansız. Çünkü çok küçük ve kasları da güçsüz. Ben 20. haftadan itibaren hissetmeye başlamıştım. Doktorum da 24 haftaya kadar hiç hissetmemek normal demişti
Aysenes Busra19 ben 16. Hafta hissetim ama cok az tabi smdi net hissediyorm 21 haftaligm ama 24 haftaya kadar yolu var
Meraklihamisss @1234momsss9#882740717+2 de içimde hir baloncuk sağa sola gitti sanki o günden sonra hep hissettim
Karacasu 16+5 haftalığım hissediyorum ama bugün ilk defa dışarıdan da gözle görülür şekilde hissettim 😊