Selam canım hamişler burdan hergün bebeğimin gelişmelerini takip ettim sizler gibi dogum hikayelerini bazen gözlerim yaşararak okudum ve sonunda ben de o duyguyu tattım cok sükür🤲🏻
Bebeğim 39 haftası dolarken hala yerinden cok memnundu🤔🤷🏻♀️ Doktorum bn haftasonu istanbulda bi kongredeyim ama gelmiyo bebek de belliki rahat ol sen dedi böyle gider kilosu da artrsa normal dogumun zor olur gel de pazartesi suniyi deneyelim dedi.biraz kaygılanadım tabi suniye gerek olmadan kendin gel oğlum diye dua ettm hep 🤲🏻 Doktorum istanbuldayken bn de yürüyüs ve squat egzersizlerimi arttırdım gelsin bi zahmet oğlum diye.hiç tık yoktu cumartesi yattım gece bi regl agrısı hafiften sonra bel.derken dakika tuttum 10dk bi geliyo sancı ve artıyor.tamam dedim yarın dogum olur doktorum da pazar dönüyo aksam 5te yetisir hem dedim.sabaha kadr sancı gecisitirmeye calıstım nefes egzersizi cok ii oluyor bu konuda benden tavsiye olsun hamişlere😉
Sabah kahvaltımızı yaptık doktoruma haber verdik.”ben gelene kadr gelmez ama sen yine de git hastaneye kontrol altında ol”dedi.bu arada sabahında da nişanım geldi sancı ile gelirmiş zaten.offf burayq kadr okuduysanız saolun insan kısa tutamıyor bu özel anı😌
Duş aldm o da rahatlattı baya.hastanede ebeler ilk muayenemi yaptı iki ebe ayrı ayrı baktı sok halinde ay korktum noldu diye.Açılman 8cm olmus bunu nasıl basardın bukadr sancı cektin dediler 🤓
Ama acilma ile oglum gelmemkte israr etti doktor bu acilmaya gelmeliydi coktan dedi haberimiz yokmus meger yavruma kordon dolanmis inemiyomus😩 suni ile ikinmami kuvvetlendirmek istedi ve ise yaradi allahim o anlar kafamda var ama yok gbi degisik anlatmasi zor anlar ama sonu harika az daha catala cikarken eline geliyodu ebenin bebek😅 ciktim ve 3kuvvetli ikinmada benim kusum da cikti kabusu guzel bi ruyaya cevirir gibiydi sesi ne aci kaldi ne sanci 😢yazarken de agladim simdi isteyen her kadin tatsin bu duyguyu ama en onemlisi anne ve bebegin saglikla birbirine kavusmasi 🤲🏻Kalbim dogumunu bekleyen tum hamislerle opuyorum hepinizi mutlu saglikli dogumlar insallah herkese