Ayazuras o kadar çok böyle başlık var Kİ bu insanlar kafayı yemiş diye girip bakıyorum ikinci üçüncü çocuğu merak etmeyi anlarım ama kız da olsa erkek de olsa evlat senin evladın sevmeyecek misin diye sorasım geliyor böyle meraklılara üzülüyorum da o bebeğe
ben 20 haftaya kadar cinsiyetini öğrenmeyi düşünmüyorum zaten posta neye dayanarak yorum yapılıyor merak ettiğim için girdim doktor hele bi sağlıksız desin o zaman oturur sadece sağlığı İçin dua eder bu cinsiyet merakında olanlar
biz iki kız kardeştik annem üçüncüye hamile idi doğal olarak onu da erkek istiyorlardı doktora gittik yok bacağı kısa yok kafası büyük sonra o gözcübabadan türbelerden geçe geçe dua dua ede sağlıklı olsun da kızmış erkekmiş umurumuzda olmadı sonra özel tecrübeli bir doktora gittik hem sağlığı hem cinsiyeti gönlüne göre oldu. Allah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
mor lahanayı kaynat idrarını dök nimet yA o günahtır bir kere bunu ilk kez böyle postlarda gördüm oda alınacak kuyafet alınacak tabiki bilelim cinsiyetini ama asıl derdi bu olmasın annelerin