duygusm Lydia ben 20’ye yakın kilo aldım, çatlağım olmadı. Doğumdan sonra karnım küçülünce alt kısımda hafif beyaz çatlaklar olduğunu gördüm. Muhtemelen koyu renk olmadığı için hamileyken göremedim. Çatlama genetik bir durummuş, benim annem de çatlamamış.
Lydia Deletedmom328 ben ilk başta lierac aldım ama sadece 2-3 kez falan kullanmışımdır sadece sürdüğüm anda nemli bir bıraktı bende sonrası sanki hiç sürmemişim gibi hiç memnun kalmadım. Doğal yağlar bile lieractan daha başarılı bence
Kkaya0153 Bu kadar takılmayın çatlaklara illaki herkesde az da olsa bi çatlak oluşuyordur. Ee vucut alışık degil ilk defa göbek okadar büyüyor hak verin vücudunuza birşey olmaz ondan😅
Lydia Birhemsire_anne canım sıkma canını bende aynı durumdayım ben artık 20 kiloya kadar almaya razıyım. Hem hamileliğin başında iştah çok açık olunca sanki sonlara doğru yavaşlıyorsun iştah kapanıyor. Bende yavaş yavaş azalmaya başladı kilo alımı 30. Haftadan sonra.
DmlT Lydia 30. Haftamdan sonra ben toplamda 4 kilo aldım su an 37. Haftadayım benimde yavaşladı gibi ilk haftalarıma göre 🙄
Merdgn Lydia 26. Haftadayım henüz yok ama çok korkuyorum zeytinyağı sürmeye başlayacağım 😂 Umarım işe yarar. Zaten kilolu hamile kaldım. Şeker de çıktı 8 kilo almışım falan inşallah çatlamaz 😂
Hilal93 Lydia herkeste olacak diye bir kayde yok tabiki araştırmalar sonucunda böyle diyorlar yani hiç birimizde olmasın 😀🤲🏻
Esraayildiz Lydia ilk hamileligimde hiç sıkıntı yaşamadım catlakliklarla ilgili hiç yok bakalım ikinci gebeliğim ne olacak
DmlT Birhemsire_anne daha doğum yapmadım 10 günüm kaldı ilk 3 ayda 8 kilo almıstım 🤦🏻♀️ aclıktan istifra etmeye başlıyordum yemediğim zaman. 3 saate bir tıka basa doymasam kendime gelemiyordum çerez ceviz meyve kesmıyordu illaki yemek yemem lazımdı. 14. Haftamda normal insan gibi yemek yemeye başladım 🤣 doğum sonrası ne kadarı kalcak bilemiyorum 18 mayısta doğumum var hatırlatırsan eğer söylerim sonrasını 😌
Birhemsire_anne DmlT yaa maşallah 🥰 toplam kilo aldım deyince ben dogum yaptn sandım😄 ah demekki yalnız değilim 2 ay hep kustum ama gece yemek yiyorudm son 3 aydır da deli divane gibi yemek yiyordum ta ki tartıya cıkana kdr 😂 Neyse inşallah vericez bebişlerniz sağlıklı olsunda