senemyavas Merhaba anneler 2 gün önce gece bacağıma kramp girdi. Kramp geçti ama ağrı var çok fena ayağımın üstüne zor basıyorum neredeyse. Geçer dedim ama geçmedi hala. Ne yapılması gerekir bilen var mı? ☹️
Bus_ak18 senemyavas kramplar magnezyum eksikliğinden diyolar canım sağlık ocağı varsa ilaç alabilirsin
Neslihan__33 senemyavas Canım magnezyum içmelisin bana da oluyor içmediğim günler. Magvital benimkinin markası, geçmiş olsun 🌸
Hirosimo senemyavas magnezyum eksikliği nedeniyle kramp olur. Hergün bir bardak madensuyu içebilirsin yada netten bak istersen magnezyumu karşılayan yiyecekler diye. Bendede çok olurdu madensuyu içmemi önerdi dr sevmeyerek içiyorum ama kramp olmuyo daha 😉
Melike3777 senemyavas kuzum o krampları bende çok yaşadım hatta ağlıyarak kalkıyordum eşime ovalatıyordum yatışıyordu doktora sorduğumda ise normal diyip kramplardan biraz farklı olabilir acısı demişti vede ağrısı 1 hafta geçmeyede bilir normal diyip magnezyum yazmıştı doktoruna bi danış istersen
senemyavas Bus_ak18 değerlerim normaldi aslında ama ☹️çok ilaç kullanma taraftarı değilim. En iyisi yarın akşam üstüne kadar bekleyeyim geçmezse gideyim ☹️çok teşekkür ederim canım 🌼
senemyavas Neslihan__33 not alayım Bi yere yarına kadar geçmezse ağrı gideyim yazdırayım ilacı çok teşekkürler 🌺
senemyavas Hirosimo ya aslında içiyorum sodamı hatta suan bile içiyorum 😬değerlerim de iyiydi hep. İlk kez oldu ve çok fena oldu. Bi hafta Sodayı içerken unuttum asidi kaçmıştı öyle içtim sanırım vitamini kalmamış ☹️
Neslihan__33 senemyavas Yazdırmana gerek yok bunun için hastaneye gitme zaten reçete olmuyor bu direkt alıyorsun ☺️
Hirosimo senemyavas soda değil canım madensuyu. Madensuyu ayrı doğaldır soda yapay olur genelde o yüzden alırken maden suyu yazıyo onlardan al canım
senemyavas Melike3777 son 1,5 ay kala bunu yaşamak çok üzdü 😂 soda stoğu yapıp yarın da ilaç yazdırayım en iyisi çok teşekkür ederim 🌸
nursenakaynak01 senemyavas dun gece de bana oldu bacagm bir anda gerildi ne acildi ne katlandı bir anda canimdan can gitti sandim çok kötüydü
senemyavas nursenakaynak01 evet ya o sırada karnıma ağrı girmişti bacağımı çekeyim derken oldu kitlendim resmen uyku sersenliği de olunca afalladım ters Bi hareket daha yapıp kaslarımı daha da çok zorladım ☹️
Hirosimo senemyavas yok bende sodayı maden suyu sanıp içiyodum da ondan ne farkı var aynı diyodum 😂😂 sonra eşim almış içtim tuzlu su gibi bu diye içemedim diye zorla başımda bekledi bitene kadar😝