cncn 34+0 da normal doğum yaptım. Bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var. 2 gün oldu Manuel süt sağma ile deniyorum ama sütüm gelmiyor ne yapmalıyım 😔
Bus_ak18 cncn canım henüz doğum yapmadım ama araştırıp sorduğum kadarıyla incir ve dereotu bolbol ye çok süt yapıyomus. Birde sıcak duş alıp göğüsüne masaj yap süt kanallarını açıyormus. Dene bence
CananAkdag cncn Oy kuzum allahım yardım etsin mübarek ramazan ayında allah yardımcınız olsun bebeğini korusun manuel değilde elektirikli ile deneseydin birde masaj yapmak lazım sütler damarlarda katılaşmıştır yoğunlaşmıştır
Harvicell cncn elektrikli sağma makinesi denediniz mi almak istemezseniz medikaller kiralayabiliyormuş hastane tipi . Birde kuru incir hoşafı duydum ablamdan süt artması için . Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Sdayvs Yukarıda dursun diye yazıyorum, herhangi bir bilgim yok, bende 35+6 yım ve erken doğum riskim var :( Allah yardımıcınız olsun
Belislina Allah şifa versin hemen toparlarsınız insallah 😘😘 üzülmeyin iyi düşünün üzüntüden sütün kaçmasın sıcak suda duş alın ovun göğsünüzü öyle deneyin sağdıkça gelir kuzenimde aynısıydı 😘❤️
Ebbbbbruu Bol bol dereotu su incir yulaf tüket ama en önemlisi sakın stres yapma sütüm gelmiycek dersen gelmiyo ama kendini motive et sağlıklı doğdu bebeğime süt üretmem lazım diyerek sıcak duş al masaj yap göğüslerine ve gelmiyo diye vaz geçme
Belislina cncn üzüntüde gider sütün yazılanları dene dereotu bulgur pilav bunlar süt yapar komposto filan zor kendini bebişin için 🙏😘
cncn Harvicell elektrikli makineleri önermiyorlarmış sonradan sütü kesiyormuş öyle dediler o yüzden elektrikli kullanmakta tereddüt ediyorum
Esraayildiz cncn bol bol su tuket kuru incir kuru üzüm ye ve sürekli sağ geçmiş olsun canım bende34 +3 de ilk bebegimi almıştım kucağıma
Twinsmomtwoboy cncn Allh yardımcın olsun canım tez zamnda cikar insllh bebegin bilgisi olanlar yazar insallah
Sueda29 cncn 34 te sezeryanla doğm yaptm canm sütümü sağdım hep ama hiç gelmiodu 4 gün küvezde kaldı yavrum hergün yanına günde üç defa gidiodm meme veriodm sütüm olmasa bile
Nslhnakn cncn allah yardımcın olsun canım en kısa sürede inşallah ikinizde toparlarsınız🤲🏻🌸 süt için eşimin kuzeninden duymuştum dereotu güzel süt yapıyormuş sevmediği için onu ayranın içine dereotu atıp öyle içmiş sütünde artış olmuş bilgin olsun canım🙏🏻