symslmz Arkadaşlar selam inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagımıza bebişleri. Furkan kayabaşoğlu ve Egemen koyuncu’dan fiyat alan veya muayene doğum vs fiyatlarını bilen var mı ?
Erken symslmz Furkan için en son 800 duymuştum muayene ama şimdi bilmiyorum. Yorumum burda dursun ben de merak ediyorum
nurella42 symslmz furkan beyi bende merak ediyorum gitme şansım yok istanbulda değilim ama orada olduğum dönemlerde furkan ve melik Atahan bey var Acıbadem de oda çok işinde usta bir doktor. Instegramdan ne zaman tahlil sonucu atsam yada gebelik ile ilgili birşey sorsam anında dönüş yapıyor çok ilgili araştırmanızı tavsiye ederim prof perinatolog
Halekd symslmz ben 1,5 sene önce hamile değilken tedaviye başlamak için aramıştım. 450 TL idi. Ama şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum tabi.
bebegim_28 Erken ya ben o doktoru takip ediyorum instagram dan çok beğeniyorum o kadar var mı ücreti napıyo her kontrol 800 ve doğum kim bilir ne kadar 😮😮
nurella42 Erken evet benin her msjima doktorumdan önce cevap veriyor ve tahlil sonuçlarımi yorumluyor gerçekten bir doktordan çok fazlası hiç hastası da olmadım
Fuliaa90 nurella42 yanı onu tam bılmıyorum bir arkadasım klınık acmadan once acıbademe kontrol ıcın gitti sımdı oraya gitti
Arwen Furkan Beyin kliğini evime çok yakın devamlı önünden geçtiğim için bi gün merakımdan arayıp sormuştum 🙈 Muayene 800, Doğum 18bin +hastane ücreti ama furkan bey full dolu yeni hasta almıyor demişlerdi 😅😅😅 Çok üzülmüştüm 😜
nurella42 Arwen yok artık ama adam da şimdi saat kac olursa olsun resmen aşkla gidip doğum yaptırıyor normal doğum mu 18 bin acaba 🙄🙄
Fuliaa90 snm_ ben kendısıne detaylı için 2 hafta sonra gidicem . Dünde farklı bir kontrol için gitmiştim bildiğim birşeyse tabi yardımcı olurum 😊