yefeninannesi Kızlar 37+0 yani bugün 37 haftama girdim ve bebeğim ters makat geliş yarın doktorda randevum var tahminimce sezeryan günü belirleyelim dicek sizce 38+0 ve 38+6 arasında bir gün mü belirlemeliyim yoksa günümü doldurmayı ve normal Doğum için bebeğime bir şans vermek için beklemeli miyim sizce dönmesi bu zamandan sonra çok mu zor ?
SerapTadelenTtnc yefeninannesi merhaba benimde bebeğim maalesef makat gelişiydi 39.haftaya kadar bekledik ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi dedi doktorum 39.haftada sezeryanla Doğum yaptım dönmedi bebeğim
XyveAnnesi yefeninannesi size bir tavsiyem,eğer bebek dönmediyse niyet edip inşikak suresini okumak çok iyi,denenmiş,gerçekten bebek dönüyormuş,geç kalmış sayılmazsınız daha 38-39-40a kadar yolu var inşallah,okuyun derim😊
yefeninannesi SerapTadelenTtnc merhabalar 😊 doğru söylüyorsunuz ne kadar kalırsa o kadar iyi aslında emme refleksi güçlü oluyor gibi artıları mevcutmuş çok teşekkür ederim 🤲 sağlıkla büyütün inşllah bebeğinizi 😊🤲
SerapTadelenTtnc yefeninannesi rica ederim 😇 şimdi kardeşini bekliyor minik kuzum darısı size olsun inşallah 🙏🏻❤
XyveAnnesi yefeninannesi rica ederim,Rabbim kolaylıkla afiyetle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏼😊
XyveAnnesi Aysenurcatikkaya bebek dönmediyse okunuyor,kanala girmesi için bilemiycem😅 kanala girmesi için bol yürüyüş yapın,dr um bana öyle demişti,benimde daha girmedi çünkü😬😅