Yenianneadayi2208 @[silindi] Canım En son uzaklaşmak istediğini , buranın sana iyi gelmediğini söylemiştin.Toparlanabildin mi , daha iyi misin ? 🌸
dorukhan_nehirada_moms [silindi] rabbim sana sabirlarin en buyunu snrda mukafatlarin en buyugunu versin cnm cok uzuldum inan aglayarak okudum keske yasasaydi keske hayata tutunabilseydi melegin ama Rabbim bole uygun gormus belki ilerde daha buyuk skintilari cikicakti belki daha cok aci;cekicekti rabbim musaade etmedi evet canin cok yanio seni anlayabiliyorum olumun ne kdr aci oldugunu biliorum cnk rabbim en kisa zamanda mukafatlandirsin acilarina kefaret yeni bir melek versin sana ins canim ne zmn konusmak istersen yaz bana drtlesiriz konusuruz melegin cennette sefaatcin olsun kuzum suan senin icin dogacak kardesleri icin duacin emin ol cnm uzulme artik
[silindi] dorukhan_nehirada_moms Allah razı olsun canım çok saol ❤️❤️❤️Sende ne zaman istersen yaz konuşuruz her zaman burdayım artık 🙏🏻🙏🏻Çift çizgiyi görene kadar buradayım ❤️❤️
Zuzuum Meflug bizler en acı imtihanlarımızı verirken etkilenen kısım okumaya dayanamıyo demiyolar ya bu kadınlar bunları iliklerine kadar yaşıyorlar diye dediğiniz gbi yaşarak anlamak zorunda kalmasınlar yinede ama bu kadarda bencillik fazla kalplerini yumuşatsın rabbim bize uzaylı gbi bakanların acımızdan anlamayanların🤲🏻
dorukhan_nehirada_moms Zuzuum onlar maalesef hep var cnm takmayin size veren rabbim onlara vermeye korkmuyo bu;kdr aci;ceken bi anneye bu tur laflar soylemek cok ayip;ve cok;gunah kul hakkina giriolar madem kaldiramiolar etkileniolar okumasinlar insanlar biraz olaun iclerini sogutmak icin dertlerine derman ariyorlar anne bebek platformunda kaynana gorumce cekistiriolar onlardan etkilenmiolar ama rabbim kimseyi evladiyla evladinin sagligiyla sinamasin ins
dorukhan_nehirada_moms [silindi] ins en kisa zamanda rabbim sana saglikli bir evlat vericek inan bana 9 ay birlikte ozenle buyutcez snr annesinin kollari arasinda olcak minik prenses hic uzulme canim
Camurcu [silindi] canım benim bu hayatta her şey olabilir önemli olan bı kalpte hissedebilmek benim başıma da gelebilir allah korusun herkesin bi canı var. İnan hala aklımdasın keşke yakınım da olsan seni ziyaret edebilsem çok isterdim
[silindi] Camurcu ahh keşke kuzum keşke aramızda ülkeler kilometreler var keşke sizin gibi bir arkadaşa sahip olsam bu gurbet elde seni anca senin dilinden konuşan anlıyor 🙏🏻🙏🏻
Camurcu [silindi] canım benim üzülme elimden geldiğince yanında olmaya çalısırım mevlam sana sonsuz sabır versin
dorukhan_nehirada_moms Sermec27 cnm seninde basin saolsun cok cok uzgunum ama inanin buna Rabbim en kisa surede butun acinizi unutturcak birer minnos vericek size uzulmeyin uzulmek uzulmek getirir
Mervehty Basın sağolsun ne diyecegimi bilemiyorum okurken ben bile ağladım allah yardımcın olsun ferahlık versin sana allahım .bendr burda yeniyim benim 7 yil olmadi tedavilere ragmen sorunum da olmadigi halde allahim cok şükür mucize yaşattı daha çok yeniyiz 8 haftalık oldu.aklima getirmek istemiyorum kötü şeyleri ama çok da korkuyorum .
[silindi] Mervehty Allah razı olsun canım 🙏🏻Seninde gözün Aydın ❤️❤️Sağlıkla kucağına al bebeğini 🙏🏻🙏🏻kötü şeyler aklına getirme ama oldu da aklına geliyor rabbime sığın vardır onun bir bildiği kuzum
Zombicikk [silindi] Allah sabır versin öncelikle. İnşallah yine nasip eder Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde. Bu da senin imtihanın metanetli ol kardeşim veren de Allah alan da. Şafaatçin olacak bebeğin sana . Günahsız bir melek o seni bekliyor cennette kavuşacaksınız inşaallah.
[silindi] dorukhan_nehirada_moms oyyy kurban olurum ben o güne 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻İnşallah kuzum inşallah canım inşallah 🙏🏻❤️❤️
Sermec27 dorukhan_nehirada_moms inanoyırum canım Allah büyük veren de Allah alan da Allah elbet yine verir inşallah hayırlısıyla tekrardan verir 🤲
dorukhan_nehirada_moms [silindi] Sermec27 bana gore siz dunyanin en guclu annelerinisiniz ve mukafatiniz cok buyuk dualarimdasiniz canim rabbim birdaha yasatmasin bu acilari ne size nede baska annelere hic bir anne evlat atesiyle yanmasin ins.