[silindi] Erdeminannesi0219 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😞aminnnnn canim aminnn rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin bize
[silindi] Semiha89 ağlama kuzum ağlama rabbim büyük dua et bol bol tekrar rabbim nasip etsin tekrar yaşatsın bu duyguyu 🙏🏻🙏🏻
[silindi] Esra70 öyle tabi evlat evlattır canım fark etmez kaç aylık olursa olsun seninde başın sağolsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Allah razı olsun canım ❤️❤️
[silindi] gulsenn_n yok yok isyan etmek ne haddime Allah’ın takdiri canım bize bunu layık görmüş rabbim bizde kaderimize razı olacağız🙏🏻🙏🏻
[silindi] miniginannesi1 yok yok isyan etmek ne haddimize düşmüş Allah’ın takdiri canım rabbim sabrını versin bizlere
Hilalyusuf [silindi] başınız sagolsun büyük geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın bu duyguyu düşmanıma bile göstermesin okuyunca gözlerim doldu içime oturdu 5+3 günlük hamileyim resmen içim boşaldı 😞 sabırlar diliyorum
_2017 Basiniz sagolsun cok üzüldüm gercekten allah yardımcınız olsun allah birdaha yaşatmasın inşallah sizede dua edicem allah güç kuvvet versin 🤲🏻🤲🏻
Pelo_00 [silindi] Ne diyeceğimi bilemiyorum yazınızı okurken çok üzüldüm. sözün bittiği yer. Allah sabırlar versin. Allah yardımcınız olsun.
dilarabasegmez [silindi] Çok ağladım, çok… Senin neler yaşadığını, neler hissettiğini anlamak imkansız… Diyecek hiç bir şey bulamıyorum Rabbim sana sabır versin, güç versin… İnşallah gönlüne göre olur herşey…
[silindi] dilarabasegmez ağlama kuzum ağlama rabbimin takdiri o en güzelini bilir demekki nasibimizde bu da varmış. Tek istediğim bize en yakın zamanda tekrar nasip etsin rabbim ❤️❤️
NurayHakyemez [silindi] cok cok uzuldum allah yardimcin olsun allah sabirlar versin. bu durumda yine dogru olani yapmissin tevekkülü birakmamissin allah büyüktür dediğin gibi vardır bir hayir senin kimsenin yapacağı birsey yoktu olmasi gereken malesef boyleymis sabir ve dua et bol bol allah yardimcin olsun tekrardan kardesim
Deletedmom021 [silindi] af içim yandı okurken rabbim yardımcın olsun rabbim gönlünden geçen herşeyi nasip etsin sana çok üzgünüm Allah’ım kimseye yaşatmasın
[silindi] spiker_anne aminnnnn bacımmmm aminnnn 🙏🏻🙏🏻Rabbim tez zamanda nasip etsin tekrar içimin acısı dinsin bir nebze
[silindi] 1994ozg öyleydim canım çok neşeliydim kuzum bana neşe kattı huzur kattı şimdi neşem de kalmadı kızımda rabbim kanatları altına aldı bebeğimi 🙏🏻🙏🏻
Naze2151 [silindi] rabbim soğukluğunu versin diyeceğim ama bilirim ki olmaz böyle birşey…. Çok üzüldüm rabbim şu güzel mübarek gunlerim yüzü suyu hurmetine sana bir evlat nasip eylesin🙏🙏
[silindi] Esraayildiz 😢😢😢Allah razı olsun canım rabbim büyük yardımcımız olsun sabrını versin inşallah 🙏🏻🙏🏻
[silindi] Meral-5866 Allah razı olsun canım Allah büyüktür görüyor bizi imtihanımız böyleymiş bizimde