Yakut_g Merhaba belki bu saatte çok saçma ama göbekten iğne kullanıyorum ve eşim iğneyi vuramadı bugün sanırım damara denk getirdi ve 2 saat sonra kalçama bir ağrı girdi beni topallatıyor sizce alakası var mıdır?
eylul_asil Yakut_g bunu kim bilebilir ki bı hemşire falan varsa belki çok mesleki bir konu , takip edin bence şikayetiniz artarsa geç kalmadan hastaneye gidersiniz
aselarzum35 Yakut_g göbekten damara denk gelmesi imkansız, insülin ucu minik iğne ise bide… Kalçada tarif ettiğiniz ağrı, muhtemel siyatik ağrısı ve bu ağrı gebelikte olur Biraz egzersiz ve sıcak uygulama faydalı olacaktır geçmiş olsun
Turtaliblog Yakut_g Canım bende göbekten oksapar kullanıyorum. İlk zamanlar çok endişeliydim ve panikle doktoruma sürekli sorular soruyordum ya damara gelirse ya yanlış yere vurursam falan gibi. Doktorumun bana cevabı şu olmuştu bu iğneler zaten yalnızca deri altına iniyor öyle damara falan denk gelmez. Göbeğinin etrafında boş bulduğun her yere yalnızca doksan derecelik açı ile dik şekilde vur demişti. O yüzden iğnenin damara geldiğini düşünmüyorum tabii sağlıkçı değiliz hiçbirimiz ama doktorumun söylediği üzerine benim yorumum bu yönde. Kas ağrısı filandır belki. Panikleme sakin kal hafif masajla rahatlatmaya çalış kendini. Geçmiş olsun.