Seymaucan 36 haftalığım bebeğin kilosu biraz fazla doktor 38 de alalım dedi.Normal doğum pozisyonu almış acaba suni sancı verilip normal doğum yapabilir miyim ?
Aysenurr23 Seymaucan bende suan 38+4 haftalıgım kılomuz 3750 gr. Doktorum çatı muayenesınden sonra %40 normal dogum olabılır ama bekletıcem senı yınede dedı. Sızde catı muayenesı oldugunuzda daha net olur dogum seklınız bazen ultrason kılo yanılgısı yapabılıyor
Gmzzz Bilgim yok ama doktora sor ben son 10 güne girdim dogurmazsam sartlarda uygun olursa ilk suni sancı istiyecem
Seymaucan Aysenurr23 Haftaya cuma çatı muayenesi yapacak bakalım inşaAllah o zamana kadar açılma falan olur
begumseker Seymaucan bende de açılma yoktu o zaman doktorum ilk önce fitille rahmi yumuşatıp sonrasında suniyle desteklicez demişti.. direk suni vermicekti yani ondan sordum.. hayırlısı olsun inşallah🙏🏻
Seymaucan Hebunturan isteğe bağlı yapılıyor değil mi ?Yani suni sancı verilmesi için belli bir sebep var mı
Hebunturan [bilinmeyen] hayır istege baglı olmadı benimki bebegimin suyu azalmıştı açılmam vardi ama sancım hiç yoktu kalp atışlari yavaşlıyor dedi doktor o yüzden suni sancı verdi
Hebunturan [bilinmeyen] hayır istege baglı olmadı benimki bebegimin suyu azalmıştı açılmam vardi ama sancım hiç yoktu kalp atışlari yavaşlıyor dedi doktor o yüzden suni sancı verdi