Yonca-21 Kızlar selam. 28+2 haftalık hamileyim. Kaç aylık olduğum konusunda kafam karıştı İnternetten baktığımda çok farklı çıkıyo 😏😏
dilaracalik29 Yonca-21 bana da yardımmmm ama tam bisey söyleyin lütfen yani şu kadar ay ama şundan gün almış gibisinden değil 😂 29+3 üm
begumseker Yonca-21 çok basit bi işlem aslında 28 hafta 2 günlük hamilesiniz kaç gün olduğunu hesaplayıp 1 ay 30 gün olarak çıkan günü 30a bölceksiniZ🎈
Deletedmom021 Ay banada yardım edin yarın 17 +0 oluyorum 4 aylık mı oluyorum yoksa 4 aylığı doldurmuş 5.ayamı girmiş oluyorum 🤷
Tugbacolak Deletedmom021 sende yarın 4 ayını doldurcaksın kuzum hesap basıt haftan carpı 7 yap 30 a böl
Aybukeb Yonca-21 7 aylık hamilesiniz son adet tarihinden itibaren sayın ekim sizinde sanırım ekimin sonlarına doğru 7 ayı doldurmuş olacaksınız 8 e gireceksiniz
Gmze23 Hiç uğraşmayın kızlar size en güvenilir bu konuda size yardımcı olacak siteyi buraya bırakıyorum daha rahat edersiniz hiç bir yerde bu kadar güzel site yok bende hep burdan takip ettim ☺️ https://m.mavikadin.com/20-26-22-15-34-36-19-33-23-17-haftalik-gebelik-kac-ayliktir