Meliskaya kizlar bende koydum kilitli posete hic koku yok hastane sonrasi atacakmisnz posetleri yoksa kullanckmsnz ne yapmayi dusunyorsnz ben kararsz kaldm atayimmi kullanymmi bilemedm🙄
Leylus Meliskaya bende bugün hazırladım canım atmak için özellikle poşet istedim zaten daha güvenilir olur bence at.
CananAkdag Leylus Ben bi tane diktim baktım ilerlemiyor kaynanama dedim anne işte gözüm görmüyor eğiliyom belim ağrıyor dedim aldı hepsini dikti sağolsun 😂😂😂
Leylus CananAkdag allah razı olsun valla ben 3 aydır kimseyle görüşmüyorum virüsden dolayı temizliğimden tüm hazırlıklara kadar eşimle yapıyoruz çok yoruluyoruz 👶
Emine_68 Leyla34 çok düzenli olmuş böyle bende bu şekilde düşünüyorum nerden aldınız acaba keseleri hurçları ☺️
SeymaTaylan Leylus canım nedemek hepimiz bu yoldan gecicez yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ben philips avent yenidoğan biberon ve emziğini aldım nolur nolmaz diye koydum şart değil tabiki 😍🤗
icenes Bende kilitli poşete koydum koroplastın koku da yapmamıştı arada çantamı açıp havalandırıyorum bi tek 10 lu çıkışın içine bez koydum bir tane hemşire giydiricegi için geri kalan bezleri de poşete koydum ayrı daha düzenli oldu 👍
Dozturkgol Leylus Genelde konuyor zemzem hurma bebek için annem yiğenimede oğlumada verdi bi sıkıntı olmaz hurmayı sadece azına sürüceksin az bişey tadını alsın zemzemde 1 damla
Leylus Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin çok düzenli olmuş hepsi 🥰
Zlhb Leylus ben tül keselere koydum canım sende poşetle ama hemen kapatma ağzını son dk kapatırsın kokuda olmaz bence yada minik sabunlar kes koy içine