Merhabalar, öncelikle 27+1 im ve kontroller için Meddem hastanesinde Ayşe hanıma gidiyordum. Bir kaç şeyden dolayı memnun değildim ancak samimi olmasına gerek yok doğumum sağlıklı geçsin yeter düşüncesindeydim. Ancak ikinci tetanoz aşımda ateşlendim acilden kendisinin bilgisi dahilinde parol verildi. Serumdan sonra yanına çıkmama rağmen isim vs sorması ve sekreterinin hatırlatması bende antipati uyandırdı. Sonuçta saat sabahın 7 siydi ben gittiğimde ve serumum bittipinde muayeneye aldığı 3. Hastaydım. Başka kaç gebesi aynı durumdan dolayı gelirki. Bu arada kendimi tanıtmıştım. Neyse iyi misin diye bile sormadı bebeği kontrol edip gönderdi ve ben aynı gün 3 kere daha ateşlendim ve aile hekimliğindeki hemşirem sayesinde idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olduğunu ve şiddetli enfeksiyon geçirdiğimi öğrendim. 😑 Bebek için oldukça zararlı ve ateşin nedenini araştırmadı bile bende idrar renginde koyuluk hariç başka belirti yoktu ama enfeksiyon ihtimalini düşünmedi. Aşırı ilgisiz ve soğuk oluşuna buda eklenince artık bardağı taşıran son damla oldu.
Şimdi ise başından beri önerilen Doğan Ak’a gitmeyi düşünüyorum ancak hastane imkanları vs bilgim yok. Özel ıspartada doğum yapan yada bilgisi olan yardımcı olabilirse çok çok sevinirim. 28. Hafta artık ileri bir tarih ve benim ve verdiğim paraya değsin istiyorum. 😔