Yoncayadi Sezensu benimde 15+1 kasim 1 29 ekim tarihleri cikiyor ulstrasynda bakalm ekim bebegimi kasim bebegimi olacak 😊😊
elifyalcin Benimde ilk gebeliğim 🥰 kasımın 18 i ya da 19 u görünüyor şimdilik doğum değişebilir tabi. Cinsiyet için erkek dedi bir doktor yarın başka bir doktora ikili rest için gideceğim bakalım o ne diyecek çok merak ediyor insan 🤷🏻♀️🥰
busra1708 Ben 14+5, doktorumuz Kasım başı dedi hayırlısıyla :) sizde de aşırı acıkma hissi oluyor mu acaba 🙈
busra1708 Nacarserap valla bi an bende mi bi tuhaflık var diye düşündüm yaa 😁 ben de azar azar sık sık yemeye çalışıyorum ve bolca su içmeye çalışıyorum
Nacarserap busra1708 galiba aclık hissini vitaminler yapiyor canım… yemezsem eger migdem bulaniyor başım ağrıyor mutlaka ufak tefek birseyler atiyorum ağzıma başka carem yok😊
busra1708 Nacarserap ben de öyle düşünüyorum canım muhtemelen vitaminlerden kaynaklıdır. Varsın olsun, bebişlere yarasın 😻
busra1708 Nacarserap hahah aman aman bize yaramasın yaa 😂 😂 ben de tartıya çımöaua korkuyorum valla 🙈
Nacarserap busra1708 ben bide kilolu hamile kaldim 86 kiloydum 90 oldum… ben baş ağrisından kafamı kaldıramadim hep yattım özellikle ye.eklerden sonra bir bulantı bir halsizlik bir baş agrısı bana 4 kilo getirdi 😂 insallah bu saatten sonra daha az olur
Ebrusoylu1 BilgeHatun malesef bende aynı durumdayım özel çapa medilife hastanesine gittim herkes oradaki doktordan çok memnun ama ben memnun kalamadım…
BilgeHatun Ebrusoylu1 Gop yüzyıl üni hastanesine gitmiştim kalbini dinlemeye doktor doçentti ilk hamileliğim diye bilgi almak istedim ama çok yardımcı olamadı şimdi doktor arıyorum kalıcı olsun istiyorum
busra1708 Nacarserap ilk haftalarda normal aslında hareketsiz kalıyoruz hep yorgunluk oluyor falan. Bu haftalardan sonra olmaz bence de. Hele bide yürüyüşe de başladık mı İnşaAllah biraz da olsa önüne geçeriz bu kiloların
Ebrusoylu1 Angel000 medilife a gittim ama özel çapa hastanesini deneyeceğim pazartesi günü inşallah bende arayıştayım :) siz hangi doktora gittiniz
Abc13 Merhabalar, Bende gece 12 itibariyle 13+6 oldum Doğum Kasım’da görünüyor bakalım hayırlısı ☺️ Bugün kontrol var belki cinsiyet sen ögreniriz, ilk gebeliğim 🌸
Angel000 Ebrusoylu1 özel çapada şifa hanım var eltim ve görümcem onda doğum yaptı çok memnunlar ama ben daha karar veremedim ve gitmedim oraya başka semtte gittim doktora 13+ 2 yim şuan idrar yolu enfeksiyonu ve kum dökmeyle başım dertte😏