Safie ayazmoms41 ben nedense çok heyecanlıyım epeydir görmedim bebeğimi cinsiyet ogrenebikir miyim acaba kafamda kurup duruyorum doktora suni da sorayım bunu da diyeyim diye :))
ayazmoms41 Safie canım bende hep heyecanlıyım hatta kontrole gideceğim günün gecesi hiç uyuyamıyorum 😂 benim dr 16. Haftada söyleyeceğim cinsiyeti dedi
Safie ayazmoms41 hangi ildesiniz aynen bende e söylemezler diye rahmin ediyorum da gene de bir umut 😄
-Minikinannesi20 Safie bazı doktorlar tahmin yapıyor. Ben de 11+4 te gittim ikili teste. Cinsiyet tahmini yaptı doktorum yüksek ihtimal dedi ama o kadar çok kişinin sonradan değişmiş ki hala içimde bir merak 👀
Safie [bilinmeyen] çok heyecanlı güzel işler insan merak ediyor tabi aynen söyleseler de şüpheci okuruz ama olsun bi duyalım :)) ben yarın test günü 12 + 1 olacağım size 11 de söylemişler bana da söyler inşallah :))
Safie [bilinmeyen] çok heyecanlı güzel işler insan merak ediyor tabi aynen söyleseler de şüpheci okuruz ama olsun bi duyalım :)) ben yarın test günü 12 + 1 olacağım size 11 de söylemişler bana da söyler inşallah :))
Babybel [bilinmeyen] bana da 18nden sonra gel dedi aslında aynı hafttayız sizinle kafam karıştı şimdi 🤕
Babybel [bilinmeyen] bana da 18nden sonra gel dedi aslında aynı hafttayız sizinle kafam karıştı şimdi 🤕
-Minikinannesi20 [bilinmeyen] yüzde 80 erkek dedi. O an sanki kesinleşmiş gibi hissettim heyecanla. Kendimi de alıştırdım bir günde 😅 Şimdi yavaştan yanılmış mıdır acaba ikilemine düstüm.