Busrababacan61 Merhabalarrrr 😌 başlıkta görüldüğü üzere korse önerisi istiyorum ama şöyle birşey var daha doğum yapmadım ve normal mi sezeryan mi olur belli değil korseyi doğumdan önce mi alayım yoksa sonra mı ? Birde kullandığınız memnun kaldığınız korse var mı?
Cafede Busrababacan61 bnce korse alma iki dogum yapmis biri olara hic korse kullanmadim hic bi faydasi yok korse uzun sureli kullanimda faydasi goruluyor yani bi iki sene gibi bi sure belki daha fazla oda kum saati gorunumu kazanmak icin eger dogumdan sonra gobek kalmasini istemiorsan bi iki hafta tulbent bagla ister normal ister sezaryen bn bes aylik hamileyim sezaryen dogum yapacagim bundada tulbent baglicam
Gaazell Busrababacan61 Bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım 6 doğum yapmış ablam bana mutlaka al dedi. O tülbent takmıştı işe yaramamıştı. Bana dedi ki önce steeç sar göbeğine iyice sık 2 3 gün felan sonra korse giy yediklerine dikkat et hem aldığın bütün kilolar gider hem de vücudun şekillenir onun dediğini yapıcam bende. Hatta bulfum bi tane göğüs altından başlayıhor askılı ama dize kadar iniyor. Daha faydalı
Medusafer Busrababacan61 bende merak ediyorum yamuna konseyi öneriyorlar ama kötü yorumlarını da duydum ama bence mutlaka korse kullanılmalı evet belki çok rahatsız olcak ama göbekli olmak beni daha çok rahatsız eder heralde
Vnsgb Busrababacan61 korse işe yaramıyor diyenler olmuş ama ben sezaryen doğum yaptım aynı kafayla işe yaramıyor diyenleri dinleyip almadım ve göbek boşaldıktan sonra sarktı toparlamadı sırf bu yüzden karın germe ameliyatı olucam yani siz normalde sezaryende yapsanız takın. 2 haftada sonuç veren latex korseler var
Busrababacan61 Gaazell tuvalet zamanları çok zorlamaz mı o ? Normalde de sık tuvalete giden biriyim çünkü ben açıkcası rahat edemem
Gaazell Busrababacan61 Sanmam. Yukarıdan indirip öyle ihtitaç giderilebilir bence. Biraz zorlanabilirim ama ilerde rahat ederim en azından göbek derdim olmaz
ozlemoz13 Gaazell doğumunuz normal mi sezeryan mi olucak acaba, ne kadar süre sonra kullanılmaya başlanabilir korseler onu merak ediyorum da 🤔
Gaazell Sibelgokhan https://imgyukle.com/i/rDwRVU aynısından n11 sitesinde de var ya burdan ya da loyadan alırım büyük ihtimal.
Gaazell ozlemoz13 Doğum nasıl olacak bilmiyorum ama ben normal doğum istiyorum hayırlısı bakalım bebişe kaldı artık bu durum. Eğer ki normal olursam ertesi gün giyilebilir. Ama sezeryan olursam 5 gün falan beklemek lazım dikişlerin iyileşmesi için
Vnsgb Busrababacan61 normal doğumda 3 gün sonra takmaya başlıyorsun diye biliyorum sezaryende 1 2 hafta sonra başlıyorsun. Doğumdan sonra ölçüp bedenini öyle Alman daha iyi olur bende öyle yapıcam 😇 çünkü şimdi ne kadar işte Doğumdan önceki bedeninizden 1 beden büyük alın deselerde bazen yanılma olabiliyor riske atmak istemiyorum ben 🤔
ozlemoz13 Gaazell gönlüne göre olur inşallah canım, o zaman doğumdan sonra alınması daha mantıklı sanırım
Merrve0 rabnaz6822 aldiniz mi acaba o sayfadan ve memnun kaldinizmi. Sayfa pek guvenilir gelmedi bana da sorayim dedim🌱