Annekuzusu23 Nihall23 canım bende almayı düşündüm ama doktorlar evde bile olsa haftada 1 kez müsade ediyorlar sağlıklı değilmiş kesenin yapısını bozabiliyormuş ondan vazgeçtim bende
Bgmbyz Nihall23 hareket etmediği zamanlar kullanıyorum acile gitmeye gerek kalmıyor 15 haftada aldım şimdi 33 um
Burcu0609 Nihall23 ben kullandım canım ilk haftalardan beri sıkıntı yaşamadım ☺️ İnsan ihtiyaç duyuyor bence uzun süre tutmadıktan sonra sıkıntı olmaz kalp atışını duymak rahatlatıyor insanı ☺️
Nihall23 Annekuzusu23 ilk gebeliğim canım benimde en ufak bsieyde korkuyorum yanlış harekette falan bisey olmusmudur falan diye az önce biraz ağır sepet kaldırdım kasiklarima ağrı girdi korkuyorum 15 haftalık paranoyak oldum burda o kadar çok şey okuyorum ki
Nihall23 Annekuzusu23 birde sağlık ocağında kalp atışı dinleniyor mu canım biliyomusun senin kaç haftalık?
Mihray Nihall23 Sağlık ocağında kalp atışını dinliyorlar. En azından bende birkaç kez dinlemişlerdi yani
Masal10 Nihall23 14.haftada duymaya başladım.. şuan 20 haftayız.. endostall markası , internetten n11 den almıştım..
nurcakir58 Nihall23 ben çok istiyordum almak ucuz çok pahalı deil ama bı kaybim var birazda manyağım o konuda alsam her gün bakarım çok istiyorum aslında
Nihall23 nurcakir58 ya aslında o manyaklik bendede var canım ama her seferinde hastaneye gitmektense 😊 doktor benden bıktı artik o derece 😁