ipeginannesi Ysmnnnnn eklem ağrısı değil de sağ yanım ağrıyor genelde yattığımda. Böbrek sandım ama kontrol etti doktor böbrekte sıkıntı çıkmadı. Bebeğin pozisyonundan oluyodur dedi. Hareket edince bel ağrısı falan oluyor ama dinlenince geçiyor. Halsizlik falan da deyince insanın aklına korona geliyor, bulaşma ihtimali olan kişilerle falan görüştünüz mü?
ipeginannesi Ysmnnnnn eklem ağrısı değil de sağ yanım ağrıyor genelde yattığımda. Böbrek sandım ama kontrol etti doktor böbrekte sıkıntı çıkmadı. Bebeğin pozisyonundan oluyodur dedi. Hareket edince bel ağrısı falan oluyor ama dinlenince geçiyor. Halsizlik falan da deyince insanın aklına korona geliyor, bulaşma ihtimali olan kişilerle falan görüştünüz mü?
Askim Ysmnnnnn Benimde ilk hamileligimde asiri sag bacak ve kalca agrisi tuttu, iki adim zor yürüyordum. Cok korktum, hic gecmiyecek zannetim ama iki hafta felan sürdü gecti. Buarada Magnesium tabletini günde 2 defa aldim, ondan mi gecti bilmiyorum.
Ysmnnnnn ipeginannesi yok hiç çıkmıyorum dışarı kontrollerim haricinde eşim gidiyor markete falan bugün test yaptılar koronavirus dua edin lütfen negatif çıksın 🤲🏻
mrvky34 Ben varim canim.fibromiyalji hastasiyim. Agrilardan mutsuzlastim. Cati agrim ayak agrim bel agrim. Insallah bitecek diye dua ediyorum.
ipeginannesi Ysmnnnnn siz çıkmıyosunuz ama eve de mi hiç kimse gelmiyor, eşiniz çalışmıyor mu? İnşallah bulaşmamıştır, hamilelik ağrılarıdır inşallah sadece 🙏
Dilekdncr Cnm beni anlatmissin 27 haftalik hamileyim koltuktan kalkmak istemiyorum kollarim gucsuz halim yok kalkinca yuruyorum is yapiyorum ama cabuk yoruluyorum magnezyum ise yariyor gercekten
Ysmnnnnn ipeginannesi kimse gelmiyor eve eşimde çalışmıyor sadece market hastane gidip geliyoruz o kadar amin🤲🏻