Aays hanımlar netten nohut battaniye bakıyorum da lc waikiki de falan %100 Polyester yazıyor %100 Pamuk yazan bi yer bulamadım. bunlar polyester mı oluyor sız nerelerden aldınız bir de battaniye ölçüleri kaça kaç olmalı genelde ölçüleri küçük gibi geldi de bana teşekkürler şimdiden
FatmaNur1883 Aays bem lc wakiki den aldım canim nohut battaniye yumuşacık gayet güzel yıkadım hiç bişey de olmadi ölçüleri 100 110 mu neydi galiba ama pamuk mu yaziyo polyester mi bilmiyorum bakmadım
Kbrakbra Aays hepsiburadadan tomurcuk battaniye almıştım ozdilegin, hatta bebek ve tek.kişilik olanını aldım kendim de çift kişiliğini kullanıyorum. Hafif ve sıcacık bir battaniye 50 liraya almıştım bebek olanını hatta içinde oyuncak küçük ayısı var
Mavi_Eslina Ben Lcwakiki Den Aldım Bunlar Hep Böyle ki Yumuşacık Çok Memnunum Ben Bide Kendim Süsledim Üstüne Bebeqin Adını Falan Yazdım Gören Nerde Yaptırdın Diyo 30 liraya Aldım Süslemek ile Bana 35 e Mâl Oldu Sonra Nette Baktım 100 Liraya Satılıyor Bu Haliyle Iyi ki Almışım
Aays Mavi_Eslina ne guzel yapmıssınız yani polyester hepsi ama sağlıklı olur mu kı terletmez mı bebeği
berna_anne Mavi_Eslina öncelikle hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kullansın. Nasıl süslediniz isim yazdınız merak ettim 😊