Ebaa YcelMlayimYldrm şimdi araştırırken ilk defa gördüm külot şeklinde ve pedimsi birşey var içinde su geldiğinde de emer mi rezil olmak istemiyorum 🙊
YcelMlayimYldrm Ebaa bnde eme ya bayağı iyi bsey gbi duruyo azcik inceledim de çocuk bezi gbi sizdiracagini düşünmüyorum
Esesli Normal Doğumda dikiş altta olduğu İçin pedler acıtıyor diye duydum. Gazlı bezin arasına pamuk koyup onu kullanmak daha iyi oluyormuş
Huriye3509 Bana hemşirem falan depend hasta külodunu önerdi onu aldim hastane cantasina koydum o çok daha kullanisliymis
Ftsfts Kesinlikle depend alın kızlar sezaryen normal farketmez . Ben sezaryen oldum en iyi yaptığım şey e bebekten aldığım depend 💪🏼
Nazire Depend emici külot alın kesinlikle sezeryan veya normal dogum farketmez ikisinde de rahat kullanabilirsiniz. çevremde herkes onu kullandı,bende aldım attım çantama 😊
Cerenora Benim ilk doğumum sezeyandı. Hastaneden hasta bezi taktılar. Çok büyüktü sızdırıyordu o nedenle. Ertesi gün hemen pede geçtim. Bu sefer depend alıp götüreceğim. En güzeli o.