Nahidepolat3423 39 haftalık hamileyim herhangi bir belirti yok sadece yoğun akıntı bu sorunu yaşayan oldumu 40 haftaya kadar doğum belirtisi olmaması normal mi? Çünkü doktorum beklememi söyledi ama ben tedirgin oluyorm😞
hunilimom Nahidepolat3423 akıntı da beklemek de normal canım bebekte ve sende bi sorun yoksa bende 41 de doğum yaptım hi bi belirtim yıktı bi gece suyum geldi gittim öğlen doğurdum
Meryyaras Nahidepolat3423 bende 39 haftalığım pazartesi nst de sancım çıktı bugun tekrar çağırmıştı doktorum tekrar gittim nst için normal çıktı salı önümüzdeki salı gününe kadar kendi gelmezse eğer suni sancı verip başlatcaklar doğumu virüsten dolayı ve bebeğin kilosu da ilerlediği için beklemek istemiyo aslında benim de sancılarım oluyo gün içinde ama düzenli sancım yok dua edin kendi gelsin. 🙏 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Nahidepolat3423 Meryyaras Allah yardımcımız olsun virüsten dolayı gönderdi beni nst normal çıktı ama tekrar kontrole dahi çağırmadı 40 haftaya yakın olduğunda bende kendim gidicem şuan sadece bebeğimin hareketlerini düzenli olarak takip ediyorum yapacak bişey yok devlet hastanelerinin maalesef böyle bir zorluğu var