Okyanuskaan Merhaba hanımlar adet günüme 3 gün var akıntım var göğüslerimde dolgunluk, uçlarında koyuluk oluştu. Test yapmak istemiyorum daha önce çok olumsuz oldu diye. Merak ediyorum sizce ???
Zynbgvn Okyanuskaan doktor değiliz ki hanımefendi bunu burda hickimse bilemez test yapın desek istemiyoruz diyorsunuz müneccim değiliz ki herkeste belirtiler farklıdır söylediğiniz belirtiler adet belirtiside olabilir hamilelikte olabilir.
Aysen1996 Okyanuskaan inşüllah vardır canım ama bunların hiç biri için kesin gebelik belirtisi diyemeyiz malesef, zamanı gelince test yapmak en doğrusu olacak 🤗 güzel sonuçlar alırsın inşallah 🤗
Ebrusrtkpyln Okyanuskaan canım şahsen bende hiç bi belirti olmadı sadece adet sancılarıma ek olarak göğüsüm hassaslaştı sık idrara çıktım o kadar tam günümde test yaptım silik bi çizgi çıktı hiç net değildi
gunesveguney Okyanuskaan keşke buraya yazdığımızda anlaşılabilse hamile olup olmadığımız canım 🥺 😬 bende çok belirti yaşadım hatta hala midem bulanıyor adetim de 7 gün geçti ama testler negatif adette olamadım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım ama çok düşünmemeye çalış varsa illaki çıkacak zaten ortaya ♥️ En azından beklentini ufak tutki üzülmeyesin çünkü bazen tüm belirtileri yaşıyorsun negatif oluyor bazen hiç belirtin olmuyor pozitif çıkıyor
Ebrusrtkpyln Zynbgvn iki üç tane azına vurda bari sinirin geçsin bacım be bu şiddet bu celal😂 negatif çıktığı için hayal kırıklığından dolayı yapmak istemiyor demek ki bizle paylaşıyor ne böyle tepki verip insanı gıcık ediyosun
Okyanuskaan Zynbgvn sizde haklısınız o kadar test yaptım ki her ay acaba hamile miyim umuduyla. Adet tarihime de az kaldı ama bekleyemedim işte burda aynı belirtileri alan yada nasıl belirtileri olan hamile adaylarımız var ??
Okyanuskaan Aysen1996 inşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🏻 Rabbim kimseye evlat hasreti de evlat acısı da vermesin 🙏🏻🙏🏻
Denizkaplan Okyanuskaan bendekı tek belırtı hamburger yerken eşimin actıgı kolanyalı mendılle gelen koku benm anında tiksinmem dedm kesi hamıleyım daha adetıme varken gıttım beta yaptrdm cunku oglumdada kaldıramadgm sey parfum kolonya konusuydu
Okyanuskaan gunesveguney inşallah Allah isteyen herkese ve bize de nasip eder. O testlerde negatif çıkınca ki hayal kırıklığını herkesin neden çocuk yapmıyorsunuz sorusu artık kötü oluyorum. Eşimde hep hayal ediyor ama işte her ay hayal kırıklığı. Allahım nasip eder inşallah 🙏🏻
Nurcan7575 Okyanuskaan Bu belirtiler bende de vardı canım kasılmalarım oluyordu hiç olmadığı için ordan anladım birde gece yatağa geçtiğimde başımı koyamıyordum midemi bulandırıyordu 🙂 Rabbim isteyen herkese içinde de sana nasip etsin canım InşaAllah 🤲🥰🤲
Emrezehra Okyanuskaan valla bende aynı durumdayım arkadaşım ama adetime beş gün var çok sıkıcı bı süreç ilk çok hazımsızlık la başladı kasık ağrısı baş ağrısı şiddetli sonra Göğüş ağrısı çok farklı adet döneminden bide içim cekiliyo gibi oluyo
1maviyol Emrezehra inan bende dediğin durumdayım Bi hafta önce bi kaç gün çok şiddetli kasık ağrım oldu, göğüs uçlarım o kadar sızladı ki bi de bu ay çok akıntım oldu hala da var ve bugün adet günüm ama gelmedi test yaptım negatif silik bile yok bakalım yarın ola hayrola 🙏inşallah hamilelik vardır
Okyanuskaan Emrezehra benimde bu ay belirtiler farklı ama Ramazan ayından dolayı da midem böyle oluyor diye düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Benimde şuan ağrılarım başladı sanırım yine değilim 😭😭
Emrezehra 1maviyol hangi testlerden aldın dört gün önce gösteren testler var ondan almıştım daha önceki hamileliğimde o çok başarılı bı test ama biraz pahalı eğer ucuzlardan aldıysan cikmiyo onda üç gün beklemen lazım ayy inşallah vardır .iyi haberler alalım insallah
1maviyol Emrezehra iki gün önce yaptım yani adete iki gün kala days comfort diye erken gebelik testi yani baya iyi gibiydi onda bile kocaman tek çizgi çıktı bakalım yarın kan mı versem diyorum eğer gelmezse