Eozydn Yenidoğan Ağustos bebekleri için kıyafet hakkında fazla fikrim yok yardımcı olur musunuz ? İlk gebeliğim olacak inşallah 😍
Arya_19 Eozydn orta kalınlıkta uzunkollu zıbınlar ve kısa kollu zıbınlar ,tulumlar,ve alt üst takım alın . Ama fazla almayın yedekte kıyafeti olsun yeter çok hızlı büyüyorlar 3 ay . Giydirmediklerim bile oldu malasef
Aygul01 Eozydn Allah nasip ederse doğumum temmuzda olacak. Benimkide ilk gebelik. Ben zıbınlara daha cok ağırlık verdim sıfır ve yarim kollulara. Cunku Temmuz Ağustos aylar baya sıcak aylar o yüzden Uzun kollu bisey almadım. Sadece 1 tane 10lu hastane çıkışı alacağım. Yenidogan cok kullanamıyorsun çabuk kilo alıyorlar büyüyorlar. Daha cok 0-3 ay aldım ondada yine daha cok zıbına ağırlık verdim bi kac tanede altli üstlü set disari çıkınca giydirmek için. Yanı ben alışverişimi cok abartmadım. Temel ihtiyaçları aldım fazlasını almadım. İhtiyac doğrultusunda almayı daha mantıklı buluyorum
Mrwemn Evet benimde agustos sonu gbi allah nasip ederse bende hicbirsey bilmiyorum ve hicbirsey almadim 🤔