FatmanurCengiz Glsm3553 u Glsm3553 ultrasona göre değil canım o bebeğin ölçümlerini yaptıktan sonra ölçümlerinin uyuştuğu haftayı gösteriyor doğal olarak son adet tarihimizde hamile hemen kalamadığımız içinde fark çıkıyor ama bu demek değil ki bebekte gerilik var sen kendi haftana odaklan 🤗
Glsm3553 FatmanurCengiz evet dedigin dogru ama bebek ultrasonda 36 ciktigina gore ozaman benim daha 4 hafta mi var demek doguma
Elcinkarahan Alyami helal beee çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza maşallah
AysennHED mervemre00 hadi hayırlısıyla alalım kucaklarımıza insallahh canım🤲 sende mi spinal sezaryen doğum yapicaksn bize 7.30 da Hastane de olun dedi doktor 😁
AysennHED mervemre00 hadi inşallah ağrısız acısız doğum surecimiz olsun Rabbim yar ve yardimcimiz olsun 🤲
Gizemlaleli Valla bende 41 haftalık oldum bugun daha da bekliyoruz bakalım pazartwsi gel dedi kontrole sanırım pazartwsi artık doğuma alırlar sancı var ama sık değil gelen gidrn yok hakkımızda hayırlısı 🥰
Oz1991 Benimde son 2 saatim kaldı hayırlıysa 6 da gelin dedi bakalım nasıl olacak hem korku hem heyecen yaklastıkça kalbim duracak gibi uykuda tutmadı geceden beri 🙈🙈
Edaprl 38+4 teyim iki gün önce çatı muayenesi oldum o koltuğa yatınca dedim ki doğum artık kapıda normal doguma müsait oldugumu söyledi doktorum başıda çatıdaymış artık anneler gününde gelir dedi bekliyoruz bakalım☺️