Zehra1630 Arada sırtıma ağrı giriyor ha doğurdum diyorum😅ama dinlenince geçiyor anlıyorum ki yalancı sancılar alttan çok batma oluyor ayaklarım çok şişiyor arada midemde yanma oluyor ve çok yorgunum sürekli uykum geliyor😅😊🤭
Mervexx3535 Zehra1630 bende aksine okadar enerji doluyum ki hic yerimde durmuyorum 🙈 sanırım heyecandan. Bazen benim de belimden bi agrı gidiyor aha diyorum geliyor ama tık yook wcye giderken diyorum acaba nişanım gelmişmidir gelmiştir inşallah ama gene tık yook.. iyicene hareketleri acıtmaya başladı vee sabırsızım artık cok gelsin istiyorum 🥰
Sun Zehra1630 bndede bel ağrısı adet sancısı kasılma ne ararsan var ama en ufak bi lekelenme yok gelcek gbi değil
fatos0202 Zehra1630 bende hergün kesin bu gün doğar diyorum bide allahtan erken doğum riskin war dediler gelmek bilmiyor bi türlü
Elcinkarahan Mervexx3535 Zehra1630 Zehra1630 bendede öyle 38 bitti belimde kuyruk sokumunda Ağrı oluyor arada ama başka hiçbirşey yok hala bebek çok hareketli ve üst tarafta gibi şey diyorlar karın düşmesi 4 5 parmak olmalıymış daha 3parmak anca var😂 hiç gelmeye niyeti yok gibi
Momm90 39+2 yalancı sancılarla başım belada tam diyorum bu sefer doğurucam yok sancılar düzensiz ne nişan ne su hiç biri gelmiyor sanki hiç gelmeyecek gibi😖 gece uykusu sıfır ayy artık doğuralım yeter 🤣
Kubrakok 39+2 Momm90 aynı haftadayız bende de öyle bir kaç kez yalancı sancı oldu sabırsızlıkla bekliyorum çatı muayenesi oldun mu
ebru-7416 Momm90 bende aynı 39+2 bugün kontrole gittim sancı bişe yok yine olmadı dedim Cuma sezeryane al beni Cuma sabah doğurcam inşallah
gokcedurununannesi 38+6 dayım yarın kontrolüm var ve bende tık yok ne zMan gelecek benim nazlı kızım merak ediyorum🤣
Ccigdemmm Bende 39 oldum 7 gun kaldi ama hic bişey yok bugün rahimde batmalar Oluyo ama geri geçiyor benden sonralar hep doğurdu bi ben kaldım akrabalardan herkes ariyr daha dogurmadinmi gorumce der ay karnın inmemis kafayı yiycem😣😏
sadekbr 38+1 ikinci oğlumu bekliyorum bugün nstde düzensiz sancılar vardı 100 ü gördüm belirti olarak bel sırt ağrısı var pelvik baskı var bir de ishal hayırlısı bakalım sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz 😊
Momm90 ebru-7416 bende gidicem canım bişey çıkmazsa sezeryan istiycem ya çok zor geçiyor son günler aşırı sıkıldım senelerdir hamile gibiyim 🤣
pumpkin Kanamalarla kasılmalarla düşük riskiyle başladık bu işe ama 38+0 olduk 🤩 2 gece rahmin alt tarafında biraz fazla ağrı oldu daha gelen giden yok 🤷🏻♀️😂