Btlkrc Anne yanı beşiği alacağım ama yaşadığım yerde e bebek yok e bebeğin ahşap tekerli beşiğini beğendim canlı göreyim diye düşünüyordum ama bu durumda zor. Aynı beşikten babymallde de var. E bebek veya baby mallden beşik alanların yardımına ihtiyacım var🥰
Mavimm_ Btlkrc canım yerinde olsam bu şekil masraf yapmam tek bir tane beşik al ve beşiğin içi büyük be ferah olsun ben öyle yaptım içi kocaman bi 3-4 yaşına kadar kullanabilir ! Anne yanı beşikler bir kaç aylık sonrası çöp benim fikrimce….
Btlkrc Aselminaa vivense den youtuber bi kızda aldı bnm istediğim beşikten oda gzl dedi ama vivense genelde sorunlu diye duydum😣
brcaky İnstagramda heyner beşik var ben oradan aldım çok güzel sallanan veya sabit durabilen, kademeli, anne yanı olabilen 4 yaşa kadar kullanılan bir beşik. İçindeki nevresim takımı ve yatak yanı koruyucularla birlikte 800 tl
brcaky Btlkrc evet tekerleği yok ama zaten odalar arası beşikle taşımayı düşünmüyorum, park yatak bakabilirsiniz pregolar baya uzun süreli kullanılabilinir
Dilantpz Btlkrc evet internetten aldım vivense sitesinden aldım 15 gün içinde teslim edildi ve gayet güzel geldi kendimiz kurduk youtubede kurulum videosu da var. Sorun yaşamadım canım ben memnun kaldım fiyatıda uygun bence 😊
Btlkrc Mavimm_ bende o şekilde düşünüyorum küçük beşik almayacağım. 60-120 boyutunda ahşap kibar bir beşik istiyorum ayrı oda yapana kadar yanımda beşikte yatacak şuan oda yapmayıda düşünmüyorum ztn. Dediğim beşiktede 3-4 yaşına kadar yatar yazıyor bilgilerde genelde.
gokcecan Ben arkadaşımdan alcam beşiği. 2çocuğunu büyüttü. Sapasağlam duruyomuş. 3yaşa kadar sığabiliyo içine. Beşiği ordan alcağım için odasını direk bazalı takım alcam. Ona da bakıyorum bu aralar çilek mağazasından alabilirimZ kampanyaları var.eğer sizinde çevrenizde varsa çocuklu arkadşlarınız bi bakın derim. Tabi yakınlığı temizliği faln da önemli. İyi kullanılmış olmalı faln.