12454 mlsmrtgl aynen kesin net tutmuyormuş galiba benimki bugündü uygulamada afedersin sabahta idrarımdan sonra beyaz beyaz akıntılarım oldu
mlsmrtgl 12454 bende pcos var sanırım geç yumurtluyorum çünkü gebe kaldığımda geç döllenme demişti doktor . Bende test yapmaya devam 🤷🏻♀️ Bugünü yarını değerlendir mutlaka canım
12454 mlsmrtgl aynen canım inşallah senden de güzel haberler alırız bu ay bekliyorum şubatta düşük yaptım nisanda adet olabildim bende pco yok düşük yapmadan önce saatim bile şaşmazdı çok düzenli olurdum ben
150403 mlsmrtgl yumurtlamıyor olabilir misiniz bir ay daha böyle takip edin doktora başvurun bence. Devam ettirin belki koyulaşır ne vakitte yapıyorsunuz testi gündüz 12ile 4 arasında yüksek seviye de oluyor lh
mlsmrtgl 150403 12-4 arası yapmaya başladım normalde akşam 8-10 arası yapıyordum . İftarda suyu kaçırdığım için öyle çıkıyormuş . Öğlen yapmaya başladım silikte olsa çizgi çıkıyor suanlık sorun yok ☺️
Aleyya Bus_ak18 😂😂 gebelik testi yok elimde bu ikinci kez ovulasyon kullanısım bnde şaşkınım😂 varsada yoksa nasip yaa
Aleyya Dlndmr pko var evet ramazandan dolayı etkilemiş olabilir daha öncede kullandm ovulasyon bu ay farklı oldu 🤷🏻♀️
mlsmrtgl 12454 bende çok düzenli regl oluyorum . Bende 19 martta kürtaj oldum . Ovülasyona bu ay başladım ☺️ İnşallah hayırlı haberler alırız 🙏🏻
12454 mlsmrtgl kürtaj sonrası normal regl oldun mu ben 2 ay olamadım ve yumurtlama göremedim olmadı yani
Ysmn_11 mlsmrtgl innovita yeşil renk olanı 👍 daha önce bı çok marka kullandım ama en doğru sonuç innovita verdi
mlsmrtgl Ysmn_11 evet hassas onu biliyorum ben yanlış saatte yapıyordum . Yani çok su alıp beklemiyordum öyle yapınca test doğru sonuç vermiyordu.