EsraaFratYatmaz Arka diş etimde şişme ve kanama var cok agrı yapıyor sizdede oldumu ne yapmam lazım bilen varmı 😢
ZeynepFatih EsraaFratYatmaz hamileler de genel de ortaya çıkıyor bir ara diş ağrısı benim çıkarken bile ağrımayan 20lik dişim şişti yanağımı kesti 1 ay ağzıma yemek alıp çeviremedim o derece Canım yanıyordu fakat doktora gitsen de hiçbirşey yapmaz malesef doktorlar diş sorunlarınız var ise hamile kalmadan yaptırın diyor tuzlu su ile gargara yap tek çare bu
Tbberk ZeynepFatih yoo canim 3 aydan sonra yapabiliyorlar. 7nci aya kadar. Bn 20 lik disimi aldirdim. Kanal tedavisi ve dolgum var olucak daha. Ozel bir an3stezi kullaniyolar korkmayin gidin. Once kadin dogumcunuza danisin tabi. Disci onay kagidi istiyor
EsraaFratYatmaz Icımın rahatlama acısından gideyim diyorum cünkü kanıyor durmuyor ve konusamıyorum agrıyor yemek nasıl yıcem bılmıyorum bırden oldu bıseyde yapmadım
ZeynepFatih EsraaFratYatmaz öyle oluyor zaten birden bire ortalığa çıkıyor tabi ki için rahat etmeyecekse git Canım gargara filan verir belki
Tbberk EsraaFratYatmaz ayrica cok yumusak dis fircasi alip dis etlerinide fircalaman gerek kanasada fircala. Haftada iki kez tuzla fircala. Ama hamilelikten dolayi dis etleri iltuhap oluyo oda sknti iste o yuzdeb doktora gitmen lazim oradaki enfeksiyon bebege gecebilir. Antibiyotik verir buyuk ihtimal
Mybabe Sirkeli tuzlu suyla surekli gargara yap 1 hafta once bende dis agrisi cekiyordum kanal tedavisi gerekti yapamiyorlar cunku en fazla 1cclik igne yapiliyor ama kabal tedavisinde daha cok gerekiyor benimde normalde cok zor uyusur kac igneden sonra.. 😕
Tbberk Mybabe kac haftaliksin canim. Bnm kadim dogumcum icinde adrenalin olmayan damarlari buzusturmeyen lokal anesteziye izin verdi. Yaptrdim hic bir sknti olmadi0
Mybabe Tbberk 14.haftadayim daha once kanal tedavisi yaptirmistim cok zor uyusuyorum kac kere igne yiyorum doktorum 1cclik yapabilirim ama sonra agri olursa yada etkisi gecerse ne olacak diye konustu ve cogu doktor hamileyken yapmiyor zaten canim bende korktum o an aci hissetmek olum gibi daha once basima geldi 😔