Hulyarecep Merhaba en güzel anneler 🤗 cinsiyet ne zaman belli oluyor? 11 haftalıkken belli olan var mı acaba 🤔
ElifKarata Hulyarecep canm en net emin olma ayrıntılı ultrason 18. Haftama girdim dün gittim 2 ayrı doktora biri kız dedi biri erkek Hangisine İnanıcaz ☺😇 en net ayrıntılı ultrason 20. Haftalar
SemihDamlaDalan Hulyarecep bende 12 haftalığım erken bence belli olması için canım belli olsada kesin olmayabilir
esmaesma35 Hulyarecep ben anne kanında kromozom testi yaptırmıştım9. Haftada bu sayede 11 de öğrendim ama doktorlar 16 haftadan önce kesin birşey söylemiyorlar
Emineslh ElifKarata aynı ben 20 hafta oldum devlette kesin erkek özelde kıza benziyor gibi diyorlar napiyim ben şimdi 🤣
Hulyarecep İster istemez merak ediyorum sabırsızlanıyorum 🤗🤗😇İnşALLAH sağ Salim kucagımıZa almak nasip kısmet olur İnşALLAH 🙏🙏
ElifKarata Emineslh vallahı bazı annelerin bebekleri açıp sallıyor 😃🙂😘😆 bizimkilerde kapatsın dursun ayrıntılıda da öğrenemezsem artık doğurunca öğrencez😃🤣😘
MeryemFatih Hulyarecep 11. Hafta da cinsiyet oluşmaya yeni başlıyor 14-15 de görürlerse söylerler. Allah gönlünüze göre versin 😊
Minikmucizem1 ElifKarata Aynen öyle benimki biraz utanmaz bişey her ulturasonda gosterigosterio 🙂 bacaklar açık
Hulyarecep MasaALLAH Kızlar herkesin gönlüne göre versin rabbim sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyor 🤗🙏🙏
incim bana 15 de özel de erkek dedi pipisini bile gösterdi. bugun 17. haftamda devlette ki doktorum kesin kiz dedi 😂bizim pipi nereye kayboldu acaba 🤣 ayrıntılılıyi bekliycez artık