Ayse-gul Vallahi ben bekarkende hamile kalmadan öncede son ses açar temizlik yemek vs yapardım ilk aydan itibaren de öyleyim diptis diptis gidiyoz ama coşuyor oda anasının oğlu 😁
busrakocaman Ben de hergün sesli kuran okuyorum.ikisinin yeri ayrı diye düşünerek gün içinde kendimi rahatsız etmeyecek ses tonuyla müzik de dinliyoruz 12. Haftadan beri böyle.
Wonderanne HappyMom bende 6.haftadan beri yüksek sesle Kur’an okuyorum çok sakin bir bebeğim var masaAllah tabi hareketli zamanları oluyor ama günün çoğunu sakin ve uykuda geçiriyor benim minik prensesim 🤗🌸
CansuDulger Hamiş anneler💁🏻♀️ instagramda bu konu hakkında psikologcansudulger hesabımda son postun altında buluşalım mı?
CansuDulger deleted960 hiç bişey için geç değil daha yeni tepkiler vermeye başladı duyuyor tam zamanı 🤗
vrndozlem Genellikle dua dinliyorum yüksek sesle yada kendim konuşuyorum sürekli bebeğimle😁 müzikte dinlyorum arada klasik müzik mozart
Gulseren12 Nazli__ ben Kur’an okuyorum baya tekme atıyor. İlk tekmesini de Kur’an okurken hissettim🙏🏻
Kelly Selam herkese ,12+3 günlük gebeyim ,duyuyormudur yani beni ve müzik dinlediğim zaman? Başlıyım öyleyse bende