Dykdyk Selam kızlar çift yumurta ikizlerine hamileyim. Dün gece rüyamda doğum yapmıştım erkek cocuğum olmuştu ama 1 tane bebeğim olmuştu. Çok etkilendim 😕
sercen Dykdyk bende bugün çok kotu rüyalar go rdum hamileligimden beri 9yleyim dün burda ölüm postlarını yanlışlıkla açtım okuduğumu fark ettim nekadar kapadıysam okudum diye cokk etkilendim ve rüyama girdi resmen yinede korkuyorum ben 🙁
Sonay Dykdyk ben ehergın görüyorum Doğum yaptığımı kanamam olduğunu falan bence etkilenmişsin bilinçaltına yerleşmiş CNm korkma dua et yat hayırlara yor inş
Busranrunal Dykdyk canim bende 10 haflikken filan öyle bi rüya gördüm. Benim de ikiz çok sukur 21 olduk sağlıklı bi şekilde devam ediyoruz hamileyken çok korkutuyolar
Dykdyk sercen İnsan cok etkileniyor bende ikiz gebelikle ilgili araştırmalar yaparken ikizlerden birinin kalbinin durduğunu anlatan postlar okudum etkilenmişim bayaa
sercen Dykdyk offff cnm normal de bakıcam demistim 4 haftadır bakmıyordum dün bide iki kişi yazmıştı bebeklerimiz oldu diye o kadar uzuldum ki ve çok etkilendim bakıcam asla artik bakmicam 🙁
sercen Dykdyk korkmayalım rabbime dua edelim inşallah hiç birşey olmaz cnm sağ salim hayırlı şekilde kucagimiza alcaz 😘bari biz birbirimize iyi gelelim 😉
Bebegimibeklerken__ Uyurken Cevşen takıp uyuyun. Ben de bi defa kötü bi rüya gördüm ondan sonra Cevşen’imi takıp uyudum çok şükür daha bişey görmedim
brcaybeliz Dua okuyup uyuyorum hatta cevşenimide takıyorum bazen ama biraz kızların dediği gibi sanırım burda okuyoruz ister istemez bilinç altına yerleşiyor etkileniyoruz haliyle hassas dönemlerimiz 😕
Papatyali Demekki tek bana olmuyo ya dün bi kaç kişinin bebeği kalbi atmıyo düşük yapmış diye okudum rüyamda da düşük yapıyodum ne kadar bakmıycam okumayacağım artık desemde gözüme çarpıyo 😟
Dykdyk Evet kızlar ben zaten en ufak şeyden etkilenip kafamda bin tane seneryo kurabiliyorum 😄 Allah hepimiz için herşeyin en hayırlısını versin inşallah 🙏
Papatyali sercen benim tüp bebek daha kalp atışını da duymadık kafamda bir sürü şey dönüyo zaten bi de okuyunca çok kötü oluyorum 😔😔
brcaybeliz sercen aynen öyle yapıcak galiba artık canım çünkü ufak bi hareketi geç kalsa korkuyorum Allah korusun bişeymi oldu diyorum