Bsrlmnemr Meral-5866 hiç bişi alamadım hastalıktan dolayı çıkamıyoruz ki İnternete de güvenemedim.. Ama burda bekliyim
Nummer Meral-5866 ben henüz hiç bişey almadım ama o zamanda havalar tam soğumamış olucak o dönemde bu yüzden ne cok ince ne cok kalın almicam mevsimlik almayı düşünüyorum bide cok fazla almicam bebekler günden güne büyüyor 🤗
mrv39 Meral-5866 benim de kafam aşırı karışık ama annem herşeyini aldı gibi, ben de tulum ve içine kısa kollu zıbın aldım hastane çıkışlarının birini de kadife almış giyilir mi ondan pek emin değilim. ne giydireceğiz konusu çok zor😅
mrv39 Meral-5866 bir de 0-3 ay 3-6 ay kaç tane almalı acaba? 3 tane yenidoğan tulum 9 tane 0-3 ay tulum 4 tane de alt üst takımı oldu acaba bunlar yeterli olur mu acaba 0-3 ay için
ilayy Uzun kollu penye tipi aldim hirka Bir iki tane kisa kollu zibin aldim onuda altta giydiriyoruz zaten
Zynp01 Bsrlmnemr internetten de takip et canım belli markalar çok güvenilir. Chakradan çıtçıtlı body tanesini 18 e aldım mesela. Lcw ile aynı fiyat. Lcw ye güvenip netten alabilirsin
Meral-5866 Benimde kafam çok karışık güzel anneler hiç bir şey almadım bende 😊burdan fikir alışverişi yaparak inşallah alırız diye düşünüyorum 😊
Zynp01 Meral-5866 canım uzun kollu da aldım kısa kollu da. Kısaları alttan giydirim diye. Ama deneyimli annelerden bilgi aldım 0-3 ay çok alma dediler 3-6 ile 6-9 al bolbol dediler
Gzmsydr Meral-5866 hiçbişey almadım çıkamadık ki dışarı görüp beğenerek almak istiyorum biraz daha ortalık durulsun başlarım
Rukiye58 Meral-5866 https://imgyukle.com/i/rB990q ben aldım bunları internetten bugün geldi güzel kumasları zıbın çorap va alıcam şimdi
elen1 Rukiye58 ay aldıklarının modelleri çok güzelmişş canım ama bana hep koyuya kaçmışsın gibi geldi ben açık renkleri daha çok seviyorum diye de olabilr 😅 ama modelleri çok güzel nereden aldın ???
Rukiye58 elen1 bende farkettim onu ya çok severim koyu giyinirim geneldede bir kaç parça açık alıcam inşallah 😀
YagizAsyaMom Meral-5866 uzun kollu pamuk şeyler alıyorum. Netlce de yeni doğan olacak ve üşür elbette