denizzzakdeniz hamile degilim gibi ne bulanti ne aserme hicbir belirti yok korkuyorum bu durumdan böyle olan varmiydi?
SemihDamlaDalan denizzzakdeniz endişe etmeyin bende de ne bulantı ne aşerme hiçbirşey yok ☺ Rahat bir hamilelik geçiriyoruz ☺
BezelikVeAnnesi denizzzakdeniz İnanın bende öyleyim 7.ayıma girdim fakat en baştan beri ne bulantı ne aşerme hiç biri olmadı. Rahat bir hamilelik geçiriyoruz işte 🤗
sengulmehmet denizzzakdeniz 4 aya kadar kesin kız denildi şuan 7 aylık hamileyim Hayırlısıyla kesin erkek deniliyor ama bakalım😅
RRR Bende onbirinci haftaya girdim ne bulantı ne kusma ne aşerme hiç bir şey bazen tedirgin bile oluyorum haftaya kontrol var iple çekiyorum resmen 😐 denizzzakdeniz
Minimini04 4,5 aylık olduk bende de hiç bişey olmadı ama artık bilerek canım şunu istiyor canım bunu istiyor diyorum 😂 hiç nazlanmadan mı geçirim 9 ayı 🤪🤣🤣
Ececeyda denizzzakdeniz bende de aynı uyku dışında başka bir belirtisini hissetmedim şanslı hissetmelisin kendini☺
AyeKantar denizzzakdeniz bende öyleyim gidip ultrasonda görmesem hamileyim demem yani korkmayın normal