Kbrmrt57 MelekAkgnr ilk çatala çık dediğinde aynı bende böyle korktum ama sonra bağışıklık kazandım herhalde 😀😀
Asu20- Kbrmrt57 heeee o hiç aklıma gelmemişti. İyi bari. Ben baktığını sanıyordum. Sadece parmağıyla ölçüyor demek ki.
Kbrmrt57 Asu20- yok bakmadı parmağıyla ölçtü bacaklarıma da örtü örtünce kendimi daha rahat hissettim
Ftmrmzn Bende 35+5 bugun oldum biraz ağrılarım vardi açılma var mı diye baktı cok acıdı ama ben kendimi çok sıktım kendinizi sıkmassanız hic acımaz diye düşünüyorum hic bisey yokmus megersem bosuna canım yandıgıyla kaldı
Vnsgb Sinem67 evet o kavga burnuna benzeyen alet 😀 yaa onların bedenleri var s m L diye daha uzun daha koşa falan bana s ile baktı belkide oyüzden acımadı diycem ama kozumdan sonra iki kez spiral taktırdım onda daha uzunuyla baktı yine acımadı 🤔
Sinem67 Vnsgb vallaha mı bnle dalga gecyr sandım ebe🙆♀️bak en küçüğüyle bakcm sana dedi. Ne küçüğü çığlık attım resmen ateş gbi oldu altm
Gamzenur_koyucan Benim doktorum erkek çok utanıyorum eşimden bile utanan bi insandım şimdi ne olacak bilmiyorum doktorun görmesi beni çok geriyor 🤷♀️
Melisa_ycl Kbrmrt57 bnde 39 haftaligin hic cati muayenesi olmadim doktor normal dogum dedi bisey olasa dedi bnde cati muayenesi hic olmadim dedim gerek yok doguma geldiginde bakariz dedi bana nye boyle dedi ozele gittim hemde
Kbrmrt57 Melisa_ycl genelde devlet hastaneleri öyle yapıyormuş özelde hiç duymamıştım canım benim dr çatıdan doğuma olan elverişliliğini daha çok anlarım dedi o yüzden yapmıştı
Sinay74 Melisguneer kanamanız olmuştur fazla o yüzden öyle bakılmak zorunda kalınmıştır yoksa gerekli olmadığı durumlarda öyle yapılmıyor