sercen [bilinmeyen] cnm bende yeni 12 hafta oldum bulantim gecmis eskiden bi yumurtayi zor yiyen ben artik yumurtasiz yogurtsuz oturamiyirum bitiriyorum resmen aksamda ayni sekilde ama ben kilo almak.istiyorum 🤣☺
SemihDamlaDalan [bilinmeyen] bende aynı şekilim canım bende 11+2 haftalık olduk kahvaltıyı çok güzel yapıyorum ama diğer öğünlerimi iştahla yapamıyorum
Happygril [bilinmeyen] bende öyle canım gece yatiyim hemen sabah olsun istiyorum kahvaltı yapmak için ama ben ekmeği çok yememeye dikkat ediyorum iki dilim ekmek yiyorum
Fndaa06 Ayy kizlar keske bende kahvaltı, ara, ogun aksam yemegını sızın gıbı ıstahla yesım 11+5 haftalıgız bulantılar hagla gecmedı😬😂
Hafizeevik Haftada idrar sıklığım azaldı bulantilarim eskisi kadar yok günde 3 öğün yiyorum sabah erkenden kahvaltımi yapıyorum öğleden sonra biraz yiyiyorum ikindide 1 avuç ceviz ve kuru üzüm yiyiyorum akşam esim gelince 1 tabak çorba içiyorum ekmek kullanmıyorum öğün öğün yiyince 1 ekmek gidiyor sadece sonra yatmadan önce küçük herhangi bir meyve yiyiyorum su an tam 16 haftaligim yarın gidip ins cinsiyet de öğreneceğim 😍😍😍😍heyecanliyim
Hafizeevik Ben de çay sewen biri değildim içtiğim zaman 3 4 bardak icesim geliyor artık şekersiz içiyorum bende