cokkasmabeabi Öğlen muhtemelen tansiyondan bayılacak gibi oldum iki saat sonra sağlık ocağında 10/7 olarak ölçtüler normal mi?
Greyy90 cokkasmabeabi benimde 10/6 çıkmıştı doktoruma sordum 13 olursa kork dedi ama bazen bana da anlık geliyo kanım çekiliyoR gibi bayılcam gibi oluyor geçiyor ama hemen
Selintetik cokkasmabeabi evet normal bende gebelik tansiyonu vardı o yüzden tansiyona dair herşeyi biliyorum 🤪
Selintetik cokkasmabeabi eğer 10/7 den düşük olursa mesela 8/7 falan bunlar düşük oluyor yüksek tansiyonda 14/9 sayılıyor ve çok riskli tabiki acilen doktora görünmek lazım bu değerlerin altında veya üzerinde olması riskli tabiki ama ortası normal canım
cokkasmabeabi Greyy90 benim ikinci gebeliğim ilkinde de birkaç kere böyle bayıldım şimdi evdeydim yatağa atıp kendimi bacaklarımı kaldırınca düzeldi ancak. Siz de kötü olursanız deneyin mutlaka
cokkasmabeabi Selintetik öğlen daha dusuktu muhtemelen ilkinde iki kere bayıldım 8/4 tü tansiyon 🤣 yemek yedim dinlendim normale dönmüş demek ki . Geçmiş olsun size de
EmineTavan byza12 benim de hep 8/4 9/4 hatta doktor nası ayakta kalıyorsun kolunu bile kaldıramadı bu tansiyonla dedi ama gayet de dinç ve hareketliyim
Eemmyy cokkasmabeabi canım tansiyonun normali 12/8 dir. Ama bu kişiye göre değişebilir. Mesela ben düşük tansiyonluyum genelde 10/7 filan olur
byza12 EmineTavan benimde anneden geliyo babada yüksek tansiyon var annemde hep düşüktür bizim tansiyonda başkası olsa kaldıramaz belki ama alışa geldiği için bende kendimi bildim bileli bu şekilde
Gulanelis cokkasmabeabi normal benimde son 3 hep 10 a 7 çıkıyor inceden 12 ye 7 idi hamilelikten dolayı normal
EmineTavan byza12 bizim ailede de yüksek tansiyon var rahmetli babam normaldi ama annemin hep 18de fln ve hiç hissetmiyor gayet normal yaşıyor. Doktor da yüksek olmasın da düşük olsun daha saglıklı düşük tansiyon diyo
Bluebaby Hamilelikte dusuk tansiyon normal dedi doktorum kan akimi rahme yoneldiyi icin, yuksek ise problem. Benim de surekli dusuk ozellikle 5-6-7 aylarda