derinozkaya sanırım yeni üredi bu baslıklar annemde bilmiyor google yazana kadar sohbette olsun istedim 😊 nişan ne demek ntsye girmek ne oluyor ücretli birsey mi
Selintetik derinozkaya hahahah hayır canım hamileyken hafif pembemsi bir leke geliyor ve doğumu haber veriyor belki o gün belki 1 hafta sonra doğum yapıyorsun
Selintetik derinozkaya nstde bebeğin kalp atışları ve aenin sancının olup olmadı kontrol edliyor ve kesinlinlikle ücretli değil ücretsiz 35ten sonra her hafta bakılıyor nstye yani bebeğin kalp atışı ve senin sancına
eymenhumeyra derinozkaya nst de bebegin kalp atisi izleniyo birde sanci durumunuza bakiliyo ucretli tabiki
Mltmdfn derinozkaya nişan doğuma yakın gelen kanama demek. Kahverengimsi pembemsi kırmızıda olabiliyormuş. Ben özele gidiyorum bütün kontrol muayene vs icinde oldugu icin nst ye ayrı ucret ödemiyorum .
eymenhumeyra Selintetik ozelde para almadan yuzunuze bakmazlarki 😊 devlet uzak oldugu icin karin kocamanken gitmek guc o yuzden ozele mecbur kaliyoz
Mltmdfn derinozkaya evet oluyor su olayı herkeste olmuyormuş kiminin suyu gelmiyor dogumda patlatıyorlarmıs