Merhaba arkadaşlar korktuğum normal doğumumu başardım ve oğlumu sağlıklı şekilde kucağıma aldım çok şükür 🤲🙏 pazartesi sabah 4:40 gibi idralimi yapmak için tuvalete gittim ancak zaten hissetmiş gibimi desek dişim ağrıyor ve hiç uyuyamıyordum sirke gördüm internette diş ağrısı için ve son çare onu yapıcam dedim tam uykuya dalıcam lavaboya gittiğimde idrarımı yaparken büyük bir çıkış hissettim içimden (su)ama yok değildir dedim ☺️ Daha sonra ayağa kalkmamla devam etti suydu ☺️ Eşime söyledim odaya girip oda tabi şok oldu doktoruma mesaj attım Evet doğum başlangıcı canım hastaneye geç dedi sabah 6 da hastaneye gittik ebe beni aldı ve açıklığıma baktı zaten çok suyun geliyor dedi baktı açıklık sıfırdı daha sonra saatler geçtikçe Kendi sancımın gelmesini beklediler Ancak gelen giden yok 11 de suni sancı bağlandı 1-2 ye kadar ağrım çok ama dayanıyorum. Ardından saat 16:00 a geldiği an iğnemi istedim anestezi uzmanı geldi sırtımdan 3-4 defa iğne hissetim ve uyuşma başladı ancak bana söyledi bu iğne ıkınmana ve doğururken her şeyi hissetmeni gidermicek yani hissediceksin dedi doğru demişti ☺️ İğne sadece sancılarımı çekiyorum ancak ağrısını azaltıyordu sancının ve ardından saat 20 civarıydı artık her şey dahada zorlaşıyordu ve ikinci doz iğneyide istedim ancak yaptırmadılar çünkü açıklık 8 cm olmuştu bana geliyor diyorlar ama gelen giden yoktu 10 cm de doktor seni alıcam demişti ve 21:20de Aldı 10 cm ydi bebeğim ıkınmamla 22:20 de kucağımdayı 🧿💙 çok özel anlar zordu ama başarılmayacak bir şey değil umarım uzatmadım çok ☺️🙏