berfunya Kızlar Karabük’ten kimse var mi? Doktorum Erdinç bey çok memnunum,18. Haftadayım, renkli ultrason medikarda yapılıyor mu biliyor musunuz?
Turtaliblog berfunya merhaba canım bende Hatice hanıma gidiyorum Karabük medikarda. Benim bildiğim kadarıyla renkli ultrason yok medikarda.
Kbrakbra berfunya merhaba canm bende erdince gidiyorum, ayrıntılı ultrason karabukte yok, bana devlet zonguldag a sevk yazmıştı ama yapmıyorlarmış aramıştım gitmeden.
Kbrakbra berfunya ben yaptırmadım ayrıca, farklı illere gidemedim o dönem çok mide bulantısı yaşıyordum yolculuk halim yoktu
berfunya Turtaliblog anladım canım kaçıncı haftadasın? Bi arkadaşım Bartın’da girdiğini söylemişti renkli ultrasona
berfunya Kbrakbra anladım canım kaçıncı haftada gitmek gerekiyor? Ben detaylı ile bunu çok karıştırıyorum..aslında 3 yaşında bi kızım var ama onda böyle organlarını inceledikleri ultrasona girmiştim..başka da o renkli resimli ultrasona girmedim..
Kbrakbra berfunya renkli diye birşey demediler canm bana , bu organları vs bakılan yanı detaylıyi bana devlet hastanesi 21 de falan soledi yaptirabilirsn zamanı diye ben yaptiramadim. Ama erdinçin ultrasonu iyi çünkü benimkine bayağı bakmıştı. Bütün organlarını gördüm falan dedi