Cupkek Birisi gebelik birisi ovulasyon testi ya ne şimdi bu hiç bişey anlamadımmmmm nolur yardımmm bu ay klomen kullandım adetime 4gün var pkoyum ???? Bu çift çizgi ne şimdiii 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Pcoslubiranne Cupkek Lh testinde hiç bir zaman tek cizgi cikmaz ki pcoslular da zaten hep lh seviyesi yüksektir bu da sizi yaniltir.Gebelik testi negatif maalesef.
Mine8191 Cupkek canım ben de pkoluyum geçen ay yumurtlama testi ile hamile kaldım şükür bak 30 ki set var omdan al 2 adet de gebelik testi veriyor her gün yap bizim ne zaman yumurtladığımız belli olmuyor çünkü
Cupkek Bu çift çizgi ne ki şimdi ☹️☹️☹️ Yumurtlama olmuşmu geçmiş mi bali 🤦🏼♀️☹️☹️ Hamileyim sanıyordum kasık ağrım akıntım göğüs sızım ☹️☹️
Msltms Cupkek bende pkoyum canım bende de bu ay hiç yaşamadığım belirtilerim oldu sık idrara çıkma,beyaz akıntı,göğüs kaşıntısı vs. Ama bir hafta bekledim test yaptım bir şey çıkmadı 🥺 sende de çıkmamış yumurtlaman olmuş o Ovülasyon testi zaten
Dlndmr Cupkek canım bunda ne gebelik var ne yumurtlama o normal lh seviyesi vücutta her zaman var olduğu için mühim olan pik yapıp c çizgisinden de koyu çıkması
Cupkek Msltms evet birisi genelik testi ☹️ Ya nabıyım yani şimdi değerlendiriyimmi 👀 yoksa çatlamışmı
Msltms Cupkek yani ne zamandır yapıyosun bilmiyorum ikisi aynı koyulukta olunca yani T de koyu olunca yumurtlama oluyor 24-36 saat içerisinde ama şu an T de silik olunca yumurtlama falan yok canım
Buseeeeee Gebelik yok canim bence 2 3 gün sonra tekrar yap diğeri baya belirgin hiç canını sıkma rabbim nezman isterse ozman verir unutma stres olursan olmaz sakin ol bak ozman hiç ummadığın amanda o çift çizgiyi gorceksin 🙏
Cupkek Hiç birşey anlamadım kızlar noldu şimdi hem hamile değilim hemde yumurtlamayımı kaçırdım 🤦🏼♀️☹️
Cupkek Pcoslubiranne ben o zaman ovulasyon testi kullanmamalımıyım herxaman çift çizgi ise beni yanıltıcak?
Pcoslubiranne Cupkek Pcoslularda yaniltiyor evet normalde pcos olmayan birinde lh seviyesi en yuksekken catlama olur ama biz de her zaman yuksek oldugu icin yaniltabilir.en iyisi 2 günde bir iliski.