Sonunda bende buraya doğum hikayemi yazıyorum. 40+1 de doğumumu yaptım şükürler olsun. Buraya sürekli yazıyordum bi belirtim yok nasıl olcak vs. Diye ama şükürler olsun ki pazartesi günü gece üçte suyum geldi bacaklarım falan ıslandı dedim bu sefer geliyor bizimkisi . Bu arada zorlu bi hamilelik sureci geçirdim eşim Suriye de görevde doğuma gelemedi durumlardan dolayı annem gelemedi sürekli nasıl olacak diye düşünüyordum. Ama şükürler olsun ki suan oğlum tam bir günlük yanımda Mışıl Mışıl uyuyor. O kadar güzel bi duyguymuş ki annelik ne kadar kutsal olduğunu dün doğum agrılarımı çekerken anladım. Gerçekten anne olunmadan bilinmezmiş. Gece suyum geldikten sonra hastahaneye acil geldik bana 1 cm açıklığın var henüz çok yeni beklicez dediler. Tam 13 saat ağrı cektim 5cm olduktan sonra açılma çok güzel hızlandı. Kızlar kesin tavsiyemdir hastanende ılık sıcak duş alın o kadar güzel ilerletti ki acıkmayı ve benim bebeğim biraz kakasını yapmıştı sürekli nst bağlı kaldım yatakta ağrı çekmek çok zordu. Kalp atışları dinleyendi sürekli ben sıcak duş aldıktan sonra belden asagımı yıkamıştım, uzan dediler nst yine baglıcaz ama nasıl ağrı cekiyorum. Sonra bi anda bi saat kadar sürede açılma 9 cm dediler ağar topar yatagı çatala çevirdiler ve inanın kızlar öyle iç güdülsel bi duygu ki vücudunuz sizi yönlendiriyor. Ikınma gelince ıkın dediler zaten ıkınıyosunuz istemsiz nefes alıp bi anda büyük abdest yapar gibi nefesi asagı veriyorsunuz dediklerini aynen yaptım inanın ikinci ıkınmam da oğlumu hemen kucağıma koydular cennet kokuyordu. Öyle güzeldi ki o an hayatımın en unutulmaz karesi benim için. Ten tene temas ettirdiler hemen. Dikiş kısmı biraz zorladı beni bir iki tanesini hissettim biraz toplamda beş dikişim var. Şükürler olsun herseye değdi ve tam da başından beri düşündüğüm gibi normal doğurdum yeter ki isteyin suni sancı bile vermedi doktorum hersey doğal olsun dedi. Şükür ki öyle oldu. Size tavsiyem kızlar depend kilot bez hayat kurtarıcı kesinlikle tavsiye ederim çok rahat. Benim doğum hikayem böyle sevgili annişler. Sorularınız varsa seve seve yanıtlarım. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın insallah. Bu eşsiz duyguyu yasamayı nasip etsin. Saglıcakla bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsin. Bu arada olgun 3500 gr. 51 cm doğdu. ☺️