Asyaagkcn Kızlar selamlar, ay ne güzel siz bayağı kaynaşmışsınız, ben geç mi kaldım gelmek için yahu? Hepinize iyi bayramlar.😁 1927 iletiyi geçip buraya gelmek zor oldu.
Eceunverkanra Asyaagkcn Gel gel hosgeldin :) Yoo gec kalmadın katıl muhabbete hemen:) ben de oyle ortadan dalmistim😂
Eceunverkanra Asyaagkcn 18+3 canım ama en son 17de 2 gun ondeydi ultrasona gore :) benim aslinda gec dollenme oldu son adet tarihime gore su an 20.haftada olmam lazimdi da o tarihi degistirdiler sonra
Asyaagkcn Deletedmom021 gözüm müsade ettikçe okumaya çalıştım.😅 dün sabah gelecektim dünden bu yana da konuşulmuş bayağı.😁
Asyaagkcn Deletedmom021 17+4’teyiz, neler var neler yok kimler neler yapıyor nasıl geçiyor bakmaya konuşmaya ### geldik.☺️🥰****
Deletedmom021 Asyaagkcn ben 19+2 haftalık hamileyim kızım olacak 😊benden bu kadar digreleri de cevap verir ama bayram ya yogun geçiyor sanırım 🥺
Asyaagkcn Deletedmom021 Ayy sağlıkla gelsin pirenses, haklısın bayramdan dolayı bir şey diyemiyorum, ben de buradayım artık.😅