Tontinimontin Deletedmom021 genede erken uyanıyorum en sevmediğim şey geç yatıp erken uyanmak bebek olunca zaten uyuyamam şimdi bari uyusam😥
Tugba_32 12 haftalıkken gittim kontrole doktor tahmin etti cinsiyeti 16 da tekrar gittim bu sefer kesin dedi ve eşime süpriz yaptım ☺️Cinsiyet balonu patlattık bizimde bir kızımız olucak inşallah 🤗🙏 şuan 18+3 olduk şükürler olsun
Bahar8001 Deletedmom021 yaa evet öyle ama bizde tam tersi oldu 😄eşim alalım biran önce ilk onları alalm diye tutturdu napayim😊
Oznayur Mutlu_hamis doktorum bana tok da içebilirsin kan ilacı demişti isterseniz bir danışın tok alınca bulandırmaz
Mutlu_hamis Oznayur çok teşekkür ederim sordum canım eczacılar kafasına göre aç karnına yazıyor istediğin zaman içebilirsin dedi
Mervenur_kcbs cagla24 zor oldu benim içinde bende öyleydim ama çok gitmek zararlı diye duydum zor sabrettim gerçekten 😶
Beray99 Tugba_32 evet 38. Haftada alındığını duymuştum doktorum hiç bahsetmedi bundan bize normal doğum olarak düşündüğümüzü zannediyor galiba eylül sonu gibi olur doğum demişti
cagla24 Mervenur_kcbs bende normal düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun birlikte bekleriz artık hangimiz önce doğururuz 😂
Elifozmen33 Tontinimontin evet cnm geçenlerde cok sicak oldu bir kac gun daha simdiden perisan oldum ben diger aylarda naparim bilmem ates basıyordu her yerimi
Tontinimontin Elifozmen33 yatarken bacaklarım terliyor bi de kiloluar daha çok terler diyorlar ama şuan 57 kiloyum bacaklarım terliyor
Elifozmen33 Tontinimontin bana komple ates basiyor :) bende 64 kiloyum :( insallah rabbim yardimcimiz olacaktir cnm