suhedanur bende 10 ocak 🥰 bugün 19haftalık olduk. Aşı için sağlıkocağından arayacaklar dediler, henüz arayan olmadı. hastaneye gitmem gerekmiyor demi?
Bahar8001 Deletedmom021 Kızlar bende daha yeni başladım bebeğimin ilk arabasını aldık şimdide beşik araştırıyoruz kıyafet icinde virüs olduğundan dolayı korkumuzdan dışarı çıkamıyoruz ilerleryen zamanlarda da kıyafetlerini almaya başlıcam Allah nasip ederse 🙏
Elifozmen33 Tontinimontin var var 15 gun icinde ama ic camasirinda yapmıyorlar sanirim yaz olunca daha rahat oluruz diye dusunuyorum suan ama ileride ne olur bilmem :)
Cgdm_018 Tontinimontin ilk cocuguma hamileyim sadece rahatıma düşkün olunca geç evlendim 2 senelik evliyim 😉
Tontinimontin Cgdm_018 hee ben 2.yi nerden anladım acaba 🙊bende 5 senelik evliyim 5.senede çocuk doğacak evlilik yıldönümğne denk gelecek 😂
Mervenur_kcbs Deletedmom021 evet kuzuuu nededi doktor ben haftaya gitçem 6 haftadır görmüyorum paşamı çok özledim 💗
cagla24 Mervenur_kcbs bende gittiğimde 3 haftaya yakın olmuş olacak 3 hafta çok uzun benim için en geç 2 hafta oluyordu özledim oğluşumuu 🐣❤
Bademlii Fuliaa90 ay yaz mutlaka bakalım hangisi doğru 😅 ama selam söyle diyen biraz özgüvenli geldi sanki o daha emin gibi 😂
Mervenur_kcbs cagla24 bende öyle geçen gidelim dedim eşime ı azıcık sabret dedi çok gitmekte iyi değil dedi 🙈işte haftaya gitçem tam 6 hafta olmuş olcak ama uzun süre gitmemek çok merak ettiriyor kıpırdamaya başladığı için en azından bir sorun yoktur die düşünüyorum öyle avuttum kendimi 🙈
cagla24 Tontinimontin ay maşallah evlilikte master yapmışsınız kızlar ben taze gelinim daha eylülde 1 yıl olacak 🙈
Elifozmen33 Tontinimontin evet cnm geçenlerde cok sicak oldu bir kac gun daha simdiden perisan oldum ben diger aylarda naparim bilmem ates basıyordu her yerimi
zuhrergul Deletedmom021 randavu bulabilsem hemen gitmek istiyorum ama devlet hastanesinde randavu bulmak imkansız😌😌😌😌
Kurbagaannesi Bu arada kızlar benim 2.bebeğim 💁🏻♀️ 1 yaşında kızım var. @gıdamuhendisibiranne instagram hesabım oradan bütün tecrübelerimi paylaşıyorum. Takip ederseniz bir dm atın oradan da konuşalım 💁🏻♀️❤️